Molitveni zid

Marija
9.11.2018 u 18:59h
Molim vas da se pomolite za moju obitelj, za zdravlje svih nas, za financije kojih nam nedostaje, kao i za moju kćerku da uspije na fakultetu položiti ispite, Gospe mira pomozi nam, a i meni da uspješno obavljam posao ns koji sam raspoređena, da nemam straha na poslu radim s novcem, pa mi se dogodi da mi ne štima obračun.Hvsla vam.
Tonka
9.11.2018 u 09:06h
Marijo, moja majko i zaštitnice izmoli zagovor kod svog sina za moga sina koji odbija uzimanje terapije.
Pošalji majko blagoslov na moga sina i cijelu našu obitelj kako bi se mogli nositi s teškoćama, i pokaži nam pravi put kojim ćemo kročiti.Hvala ti Isuse, BDM i sv Josipe.
suzana
8.11.2018 u 21:06h
https://www.kraljica-mira.info/hr/vjera-u-obitelji/video-molitva-ove-djevojcice-prije-spavanja-uhvacena-na-baby-monitoru-postala-viralna ja bi mojetako ija sam teta.
Guest
8.11.2018 u 15:40h
Majko nježna, molim te izmoli kod svoga sina pravi posao za mojega muža. Volim te
GORDANA
8.11.2018 u 12:38h
Draga Gospo, molim Te daj mi snage da oprostim osobi koja mi je nanijela puno uvreda i patnje .Molim Te za mir u srcu i duši.Hvala Ti!
Bojana
8.11.2018 u 09:40h
Oce nebeski molim te za svoje mentalno i psihicko zdravlje..molim te oslobodi me losih osjecaja i misli koje imam prema svom partneru..molim te daj mi novo srce poput tvog tvoje misli da budu moje tvoje rijeci da budu moje..
Marija Podobnik
8.11.2018 u 07:23h
Spet se obračam Nate, moja ljubljena Kraljica, Mati Marija! Prosim Te za našo domovino in pravilno odločitev proti Marakeški deklaraciji, za izvolitev prave osebe za ustavno sodnico, za zmago dobrih, poštenih, domoljubnih županov v Sloveniji 18. 11. Tisočkrat hvala!
Suzana
7.11.2018 u 19:10h
Gospe mila pomozi mi svojom svetom majcinskom brigom i ljubavi za sve nas, da se dogodi prava ljubav u mom srcu, blagosovi onog kog je dragi bog stvorio za mene. Hvala Oce,Isuse i Duse sveti, molim za bozju providnost.
Žana
7.11.2018 u 12:47h
Hvala ti Bože na svim milostima i darima kojima obasipaš svoju djecu i mene veliku grešnicu. Molim te za promjenu moga muža za promjenu moju i hvala što usprkos svemu opet okrećeš sve na dobro. Molim te da nam vratiš zajedničku molitvu u obitelj da u našoj obitelji vlada Tvoja ljubav o Isuse da te ljubimo i da se ljubimo kako nas Ti ljubiš, da vlada mir sloga poštivanje i radost Kršćanskog života. Neka muž ostavi sve nepotrebno i sve što mu ruši i zdravlje i financije i molim te da ozdravim od svih bolesti svojih. Sve te to molim u ime Tvoje predragocjene Krvi po zagovoru presvete majke Marije, svetog josipa i svih svetih tvojih. Po zagovoru molitelja, svećenika i časnih sestara, po zagovoru siromašnih duša u čistilištu. O hvala Ti na svima i hvala Ti na daru molitve! Amen, aleluja!!!
Suzana
7.11.2018 u 07:14h
Dragi Isuse i Sveta Majko Bozja, molim Vas za blagoslov i obracenje mog muza. Molim te Isuse udji u njegovo srce i dusu. Isuse blagoslovi nas brak i nasu obitelj. Posalji Duha Svetoga na nas da ostane s nama i vodi nas. Moj Isuse, moje milosrdje ja se uzdam u Tebe. Isuse tebi predajem nas brak, nasu obitelj, nasu djecu i svakog od nas. Budi s nama Isuse i ne napustaj nas nikada. Boze moj ti si nas Gospodin i Gospodar nasih zivota. Spasi nas, obrati nas i blagoslovi nas. Operi nas svojom Predragocjenom krvi iznutra i izvana. Isuse budi s nama. Hvala ti Isuse, slava ti Isuse. Proslavi se Boze nas u nasem braku, nasoj obitelji u svakom od nas. Isuse zastiti nas svojim Svetim rukama i cuvaj od svakog zla. Marijo, Majko nasa zagovaraj za nas kod svoga sina i budi s nama. Amen.
Damir
6.11.2018 u 10:01h
Gospe molim Te da zagovaraš pred svojim Sinom za duše u čistilištu. Hvala Ti.
Svjetlana
6.11.2018 u 05:54h
Majko moja,molim Te za pomoć na radnom mjestu i u obitelji,za moju dječicu i ostalu djecu, za bračne drugove i za sve naše potrebe i za one koji su u najvećoj potrebi.Bliže o Bože moj, veličju tvom.Amen
Guest
5.11.2018 u 21:52h
Draga gospe pomozi mojoj kceri da bude jaka ze naijaka majka i u svemu joj priskoci u pomoc ucini da postane vrsna zena isvcijeli nju i muza u srcu ozdravi im duse i medjusobne odnose pokrij ih svojim plastem i izmoli im potpuno obracenje hvala ti nasa gospe
Suzana
5.11.2018 u 15:02h
Elizabetina majka Sobe i Marijina majka Ana, bile su sestre. Kad je Marija doznala da je njezina rodica Elizabeta već u šestom mjesecu trudnoće, odmah se zaputila u Zaharijinu i Elizabetinu kuću, “u gorski kraj, u Judin grad”. Čim je Elizabeta ugledala Mariji i čula njezin pozdrav, zaigralo je dijete u njezinoj utrobi i ona se napunila Duhom Svetim. Kliknula je glasno: “Najblagoslovljenija si ti među ženama! I blagoslovljen je plod utrobe tvoje! Odakle meni ovo da majka Gospodina mojega dolazi k meni! Jer, čim glas pozdrava tvojega odjeknu u mojim ušima, od veselja mi dijete zaigra u utrobi. Blago onoj koja povjerova da će se ispuniti što je rečeno od strane Gospodina!”
Kad je Elizabeta rodila sina, Zaharija je prema Gabrijelovom zahtjevu zatražio da se dječak nazove Ivan, progovorio je i hvalio Boga.
Dragana
5.11.2018 u 14:40h
Draga Majko,
Predajem Ti majku maloljetne djece koja je imala transplataciju jetre.Prikaži je svome Sinu, molimo skupa za njen oporavak i povrtak u svoju obitelj.
Predajem Ti moju Maru i sve njene potrebe,predajem Ti Teu i njene poteškoće.
Majko, predajem Ti svoj život i prikaži me Gospodinu.Molimo da me Isus oslobodi tjeskoge, straha ,samoće i ispuni me svojim svetim mirom.Majčice,hvala Ti.
Suzana
5.11.2018 u 10:18h
Molim te Boze mili da spoznam istinu, da prihvatim volju tvoju, molim za sve svoje potrebe, da sve izidje na dobro. Oslobodi me straha i svega onog sto me sputava na mom zivotnom putu. Blagoslovi me Oce Nebeski. Hvala Isuse i BDM.
Lucija
5.11.2018 u 00:55h
Bože, Isus, Marijo, Josipe i svi sveci, Hvala Vam na svemu, molimo Vas da nas čuvate i dalje, volimo Vas! 3
Iva
4.11.2018 u 22:47h
Isuse i Majko naša, molim vas da mi ojacate vjeru, da me sotona neodalji od vas, da moja duša vrati stari sjaj. Majko, molim te da mi providis nekakav posao koji će mi biti blizu, plaća na vrijeme, dobre radne kolege, negdje gdje ću uspijeti uskladit vrijeme s učenjem stranog jezika, da mi daš snagu da izdržim u svim kušnjama. Čuvajte moju obotelj, prijatelje, rodbinu i one koji mi ne žele dobro. Majko, to te molim preko Isusa jer znam da Isus uvijek posluša svoju Majku. Naš Bog, on je silan Bog!
Tonka
4.11.2018 u 19:32h
Draga Majko moli za ozdravljenje moga sina u bolesti tebi i tvome sinu znanoj,pomozi mu u uzimanju terapije i ulij mir u njegovo srce i srce njegovih roditelja, hvala majko kraljice mira
helena
4.11.2018 u 17:03h
Gospidine smiluj se dusi moga pokojnoga strica i dovedi ga u Vjecno blazenstvo, kao i svim dusama u cistilistu. Otvori im Gospodine vrata raja da se vrate u domovinu gdje smrti vise nema i gdje je radost vjecna
Guest Ana
4.11.2018 u 12:51h
Milosrdni Isuse smiluj se mojoj pokojnoj rodbini molim Te i za siromasne duse budi im svima milosrdan i uvedi ih u svoje kraljevstvo.
Zlatko
3.11.2018 u 20:33h
Gospodine predajem ti sve nerođene,majke i očeve,djedove i bake koji razmišljaju o pobačaju i molim te bili ti vjerni ili ne da im dotakneš srca da shvate i da prihvate ponuđeni Tvoj dar taj novi život kako u našoj domovini tako i na cijeloj Zemlji. Stavljam ih pod zaštitu Tvoga presv. Srca po zagoovoru Srca Marijina i Josipova molim te usliši moju molitvu i spasi nerođene i njihove roditelje. Amen
Marica
3.11.2018 u 01:45h
Draga Majko jedina moja zastitnice, ozdràvi moje srce, koje je bolesno, pomozi da mi nadjem dobra ljecnika, koji ce uz pomoc tvoga sina ozdravit moje srce. HVALA NEBESKA MAJKO
Ana RB
2.11.2018 u 15:17h
Hvala Ti Isuse sto iz dana u dan vidimo pomake na tati Peri, vidimo koliko si mu pomogao da se opet ustane i hrabro bori protiv bolesti koja ga je napala..molim Te Isuse ozdravi ga, prikazi se kroz njega i pokazi svijetu kolika je tvoja moc..hvala Ti Isuse, slava Ti Isuse..Amen
Marijana
1.11.2018 u 21:06h
draga majčice daruj meni i mojoj obitelji zdravlja,daj da se moja dijeca bolje slažu i vole,da iz njihova srca nestane arogancije i materijalizma.Molim te da moja kćerka rodi zivu i zdravu bebu i da joj ne bude pretesko,da mi sin nade pametnu i normalnu dijevojku koja ce poštovati obitelj.Molim te sacuvaj mene i muza i u srca moje obitelji posalji vise vjere,ljubavi..volim te majcice moja.
Željko
1.11.2018 u 19:40h
Mama, moli Isusa da me oslobodi i ozdravi i osposobi za novi život!
Lucija
1.11.2018 u 14:31h
Draga Gospe, srce moga oca nije izdržalo. Hvala ti ,znam da si bila uz njega u njegovim
posljednjim danima .Molim te, sjeti se i svih drugih duša u čistilištu, posebno
te molim da u svom Majčinskom srcu utješiš teško bolesne i umiruće.
Budi im snaga i utjeha. Molim te, ojačaj moju vjeru u Krista i vječni život.
Guest Ana
31.10.2018 u 22:49h
Draga Gospe ozdravi me od bolesti tebi znane.Uslidi moje molitve.
Guest
31.10.2018 u 18:25h
draga gospo obrati moje grešnike za koje stalno molim udijeli mi čudo ozdravljenja od moje teške bolesti idaj mi neki znak ozdravljenja jer strašno trpim pomoli se za moje troje djece da ih isus oslobodi od grešnog hodanja prije braka molim teza ustrajnost u molitvi i obraćenju za sve u obitelji te veliku žnu vjeruveeeeliku vjeru sve nas skrij u svoje bezgrešno srce odvedi nas u nebo milost milosti puna hvala ti naša majko sa neba unaprijed ti hvala volim te gospe
Ivana
31.10.2018 u 11:49h
Draga Gospe, pomozi mi prepoznati i vrsiti Bozju volju za mene. Hvala Ti.
Guest
31.10.2018 u 11:48h
Kraljice Mira, molim Te isprosi sto skorasnji vjecni mir za nase drage pokojne koji su u cistilistu i za duse svecenika.
Damir
30.10.2018 u 21:27h
Gospe molim Te da zagovaraš pred Isusom za duše u čistilištu. Hvala Ti.
Guest k.l.
30.10.2018 u 12:23h
Draga Gospe,
Molim te za sve potrebe mojih roditelja za zdravlje, ljubav i mir., za pravo obraćenje moga oca A. Isusu.
Pomozi nam u ozdravljenju od bolesti tate da operacija i ostalo bude dobro te u mom poslu da me vodiš pravim putem da imamo za dostojanstven život. Molim te i za obraćenje mog muža k.b. i isto tako molim te i za
naše kćerke B. i M. da si pronađu osobu života za stvaranje obitelji. Hvala ti majko za sve do sada i za dobro i za ono što nije baš dobro.
Hvala draga Majko na svemu!
Danijel
30.10.2018 u 00:14h
Isuse, molim Te da mi providiš neki posao na neodređeno. Hvali Ti Isuse i BDM i sv. Josipe.
vesna
29.10.2018 u 20:17h
Dragi Isuse! Molim te, ozdravi me! Budi uvijek uz mene.
Marija
29.10.2018 u 19:16h
Kraljice mira,
čuvaj našu obitelj od sveg lošega.
Molim Te da budem dobra radnica i uspijem ispuniti sve što se na poslu od mene traži.
Daj da uvijek gledajući u tebe spoznamo što je volja Tvog Sina.
Amen
Lucija
29.10.2018 u 00:17h
Bože, Isuse, Marijo, Josipe i svi sveci, Hvala Vam na svemu, molimo Vas da nas čuvate i dalje, volimo Vas 3
Guest
28.10.2018 u 21:20h
Draga Gospe,
Molim te za sve potrebe mojih roditelja, za pravo obraćenje moga oca Isusu.
Pomozi mi u ozdravljenju od bolesti te u mom poslu.
Hvala draga Majko na svemu!
Suzana
28.10.2018 u 19:51h
Isuse sine Davidov, smiluj mi se po milosrdju svom.
Molim za blagosov da moje srce prepozna ono sto je od tebe dano.
Blagoslovi me Oce Nebeski mirom ljubavi i zdravlja, hvala Isuse i majko Bozija.
Marica
27.10.2018 u 21:20h
Gospodine cuvaj mi kcer, uslisi mi molitvu da moja kcer konacno shvati da sam joj mams, da jo ne zelim zlo.Mako sacuvaj od zla, molim te Maka. Iznjela sam tezak kriz. Majcice mila pomozi nam objema.
Mare Nostrum
27.10.2018 u 18:16h
Presveta Djevice Marijo i milosrdni Isuse,molim Vas da Gordan ozdravi.Svojom milosti i blagoslovom smilujte se njemu i obitelji koja sa strepnjom svaki dan ceka da se probudi nakon operacije.
Hary
27.10.2018 u 09:44h
Gospodine izlij svoj blagoslov na sve laičke zajednice u našem narodu da budu Tvoje svijetlo u ovome svijetu.Prožmi nas sve Duhom Svetim da preobračamo srca i prenosimo Tvoju ljubav i milosrđe! Molimo te po zagovoru naše nebeske Majke Marije i našeg zaštitnika sv. Josipa! Amen!
Damir
27.10.2018 u 09:26h
Gospe molim Te da zagovaraš pred Isusom za nerođene Hvala Ti.
Ankica
26.10.2018 u 17:15h
Majko draga sacuvaj moju djecu od predbracni odnosa, neka upoznaju ljepotu u cistoci kako bog zeli. Takoder te molim za iskreno obracenje moje cjele obitelji zapravo da upoznaju bozju ljubav, obnovi duha svetog u mojoj Mariji, Petru, Zvonki, mojoj Mami i meni. Zahvaljujem ti na mom iscjeljenju u korjenju, ali te molim i za mog muza Zvonku, da raste u njemu zelja da se vjencamo crkveno (28god.smo u braku). Bogu hvala i slava?
GORDANA
26.10.2018 u 14:41h
Draga Gospo, molim Te za zdravlje, mir i blagoslov moje obitelji.
Guest Ljilja
26.10.2018 u 11:09h
O Boze dragi pomozi meni i mom muzu,ja nemogu dalje a nevidim izlaza....bojim se da nec izac na dobro...majko pomozi..
Iva
25.10.2018 u 01:06h
Majko naša, hvala za moje duhovno ozdravljenje! Molim te da moja sreća potraje. Da moja obitelj bude vođena vjerom te ih čuvaj sve kao i moje prijatelje. Da mi podariš darove Duha Svetog kako bih lakše učila, te uskoro pronašla posao tj.prepoznala volju Božju u svom životu. Volim te Majčice! Hvala!
Adrijana
24.10.2018 u 22:32h
Blagoslovi Bože mene i moju obitelj!Proslavi se u nasim zivotima!
Vođena ljubavi i srcem
24.10.2018 u 16:14h
Draga Majko Božja, molim te za ozdravljenje mog supruga od ovisnosti alkohola, droge, lošeg društva i načina života i molim te za njegovo obraćenje, da u svojoj obitelji nađe utjehu, utočište i spas. Da zajedno uživamo u obiteljskom okruženju i životu. Molim nebesku vojsku arkanđela i anđela da pomognu uslišati moje molitve. Amen.
Tonka
24.10.2018 u 14:49h
Marijo Majko, molim te za psihičko i duhovno ozdravljenje moga sina.Pomozi mu da prihvati odlazak kod doktora
jer to odbija.Pokaži mu Majčice svjetlost i put kojim će kročiti. Hvala, Majko za sve do sada što si za nas učinila.
Stranica 97 od 108