Sadržaj autora Ina

Drugu srijedu Velike pobožnosti svetom Josipu misno je slavlje u Josipovu svetištu u Karlovcu predvodio vlč. Duje Kurtović, župnik svetog Franje Ksaverskog iz karlovačkog naselja Švarča u srijedu 25. siječnja 2023. godine. Koncelebrirao je mons. Antun Sente, ml., rektor Svetišta.Pjevanje su animirali članovi župnog zbora sa Švarče, a vjeru je svjedočio prof. dr. Vladimir Lončarević.

Novinarka, književnica i komentatorica Kristi Hamrick potpredsjednica je za medije i politiku, glasnogovornica te glavna medijska i politička strateginja organizacije »Students for Life Action / Studenti za život«.

Maleni heroj i njegovi roditelji nisu gubili nadu. Arslan je jučer proslavio svoj prvi rođendan, danas je zdravo dijete i trenutno teži 7 kilograma i 800 grama

Zemlje u kojima više od trećine svaki tjedan na misu idu katolici su iz Bosne i Hercegovine (48%), Meksika (47%), Nikaragve (45%), Bolivije (42%), Slovačke (40%), Italije (34%) i Perua (33%).

Nakon nekoliko godina probnog razdoblja prisutnosti u glavnom gradu Danske Kopenhagenu, u srijedu je svečano otvoren Samostan sv. Franje Asiškoga koji kanonski pripada Hrvatskoj provinciji svetog Jeronima franjevaca konventualaca.

Prenosimo u cijelosti poruku Vijeća HBK za život i obitelj za Dan života 2023. koji se obilježava prve nedjelje u veljači.

Nakon prve dvije uspješne konferencije ''Budi muškarac'' koje smo organizirali online 2020. i 2021. godine, i jedne konferencije koja se održala uživo (u pravome smislu te riječi) 2022. godine, ove godine organiziramo 4. konferenciju katoličkih muškaraca koja će se održati 29. i 30. travnja u Pastoralnom centru u Lovranu.

Zaštita života i pravo na život od samog začeća do biološke smrti

Ovi biblijski stihovi će smanjiti vaš stres. Biblija je prepuna ohrabrujućih stihova koji su melem za stresne situacije.

Homoseksualni par iz američke države Georgije optužen je za seksualno zlostavljanje svoja dva posvojena sina i njihovo korištenje za snimanje dječje pornografije, također ih je navodno podvodio članovima lokalnog pedofilskog lanca, navodi se u uznemirujućem novom izvješću.

Članovi Hrvatske biskupske konferencije i Biskupske konferencije Bosne i Hercegovine održali su svoje XXV. redovito godišnje zajedničko zasjedanje, 23. siječnja u sjedištu Hrvatske biskupske konferencije u Zagrebu.

Kao svjedočanstvo nekadašnje plodne vjere na zapadu ostaju još brojne crkve i crkvice koje se sve manje koriste ili su jednostavno zatvorene. Ove sad puste građevine često su proglašene spomenicima kulture i vapiju za materijalnom obnovom

Piše don Josip Mužić:

Stranica 1 od 434