Sadržaj autora medjugorje-info.com

Gospinu poruku koju je dala večeras preko vidjelice Marija Pavlović-Lunetti poslušajte u nastavku:

U četvrtak 20. lipnja bila je peta večer izvanredne devetnice molitve za mir na koju je Gospa pozvala sve vjernike kao pripravu kroz devet dana za 43. godišnjicu Gospinih ukazanja…

"Za vrijeme ukazanja, kad je Gospa došla, sve nas je gledala. 

Danas se crkva sjeća Bl. Marije Kandide od Presvete Euharistije. O svom iskustvu Presvetog ovako piše:

VELIKA DEVETNICA SLUGI BOŽJEM OCU ANTI GABRIĆU »OD ZEMALJSKOGA DO NEBESKOG ROĐENDANA«

Peta devetnica od 20. do 28. lipnja 2024.

Četvrta večeri izvanredne devetnice molitve za mir na koju je Gospa pozvala sve vjernike, na poseban način na zajedničku molitvu na Brdu ukazanja od 22,00 tokom devet dana priprave za 43. godišnjicu Gospinih ukazanja u Međugorju, ponovno je okupila mnogobrojne vjernike i svećenike. 

Gospinu poruku koju je dala večeras preko vidjelice Marija Pavlović-Lunetti pročitajte u nastavku:

Steven Paliakas i njegova supruga Wende vjenčali su se 1999. godine. Odmah na početku braka otkrili su kako Wende ima drugi stadij endometrioze. 

Napadač Kansas City Chiefsa, Harrison Butker koji je u NFL-u postigao nevjerojatne rezultate i pomogao svojoj momčadi da osvoji tri Super Bowla, održao je govor na Benedictine Collegeu tijekom ceremonije dodjele diploma.

P. Marko Glogović bio je duhovna pratnja na hodočašću u Međugorje koje su sestre Majke Terezije organizirale krajem travnja za beskućnike koji koriste usluge njihova prenoćišta u Jukićevoj 24. u Zagrebu.

S obzirom na društvene promjene u posljednjih 50 godina, uloga i doživljaj očeva značajno su se promijenili. Moderna obiteljska dinamika zahtjeva aktivnu uključenost muževa i očeva. 

Društvenim mrežama kruži zanimljivi isječak video prijenosa s prve večeri izvanredne devetnice na Brdu ukazanja na kojoj Gospa zajedno sa okupljenim vjernicima, kao i onima koji se uključuju on-line –…
Stranica 1 od 953