Sadržaj autora medjugorje-info.com

U emisiji PUT SRCA koja se emitira na Radiopostaji MIR Međugorje gošća je bila Ivana Ivanković medicinska radnica i majka nedonoščeta koja je uz podršku prijateljica krenula u organizaciju Prve udruge u Federaciji BiH koja okuplja roditelje nedonoščadi. 

„Draga djeco! Molite se sa mnom za mir jer sotona želi rat i mržnju u srcima i narodima. 

O tome što znači biti i živjeti kao „muškarac s krunicom“ poslušajte u emisiji PUT SRCA koja se emitira na Radiopostaji MIR Međugorje čiji je gost Miljenko Jurić, obiteljski čovjek, otac šestero djece iz sela Donjeg Muća u Splitsko - dalmatinskoj županiji. 

Objavljena je nova pjesma pjevačice duhovne glazbe Vanesse Mioč pod naslovom Opet te trebam. Time je Vanessa obogatila svoj nadolazeći album još jednom duhovnom pjesmom.

U emisiji Agape koja se emitira na Radiopostaji MIR Međugorje, a koju uređuje i vodi fra Mario Knezović, gost je bio vlč. SIlvio Španjić svećenik krčke biskupije vlč. Silvio Španjić, župnik u Lošinju.

Objavljeno u Duhovni kutak | 19.1.2023.

MOĆ MOLITVE

Віо јеdnоm јеdаn mlаdіć, kојі је dаnіmа, tјеdnіmа і mјеѕесіmа učіо mоlіtvе. Аlі ѕе u nјеgоvој glаvі nіštа nіје zаdržаvаlо. Ѕvе је оtјесаlо рорut vоdе, nіštа bіtnо nіје оѕtајаlо.

Gošća emisije PUT SRCA koja se emitira na Radiopostaji MIR Međugorje je dvadesetsedmogodišnja psihologinja, Matea Kegelj koja dolazi iz Mostara. 

Papa Franjo primio je u ponedjeljak 16. siječnja apostolskog vizitatora s posebnom ulogom za župu Međugorje nadbiskupa Aldu Cavallija, izvijestio je Tiskovni ured Svete Stolice, ne navodeći detalje sastanka, prenosi ika.hkm.hr.

U emisiji Agape koju vodi i uređuje fra Mario Knezović u petak 13. siječnja 2022. gostovala je dr. med. Nikolina Penava, specijalistica za ginekologiju i opstetriciju u SKB-u Mostaru.

Gost emisije Put srca koja se emitira na Radiopostaji MIR Međugorje je Toni Babić. Obitelj mu je iz srednje Bosne, ali je odrastao i živi u Njemačkoj. 

Dragica Brkić ni ove godine nije propustila hodočašće u Međugorje , piše bljesak.info.

U subotu 7. siječnja u 20.00 sati na TV kanalu Maria Vision premijerno pogledajte dokumentarac o Jeruzalemu u produkciji navedene TV kuće.

Stranica 1 od 906