Obavijest o zavjetnom hodočašću Kraljici Mira u Međugorje

Župa Krista Kralja – Čitluk i udruga Zavjet Gospi 24. lipnja organizirat će zavjetno hodočašće iz Čitluka do Međugorja. Ovakvo hodočašće na uočnicu godišnjice Gospinog ukazanja preraslo je u tradiciju, a organizatori su sa svim zainteresiranima podijelili detalje vezane za hodočašće.

U svojoj obavijesti za hodočasnike, organizatori su naveli kako je zajednički polazak ispred crkve Krista Kralja u Čitluku planiran 24. lipnja u 16 sati, te da je planirani dolazak molitvene povorke pred crkvu sv. Jakova u Međugorju do 17 sati i 30 minuta.

Nakon dolaska sudionici hodočašća imat će prigodu za svetu ispovijed i molitvu krunice u 18 sati, a od 19 sati zajednički će sudjelovati na misnom slavlju.

U obavijesti vezanoj za hodočašće također je navedeno kako će za hodočasnike koji dođu osobnim vozilima i ostave ih u Čitluku, poslije svete mise bit će osiguran prijevoz autobusima iz Međugorja sa kolodvora do Čitluka, dok će hodočasnike koji u Čitluk dođu autobusima, njihovi vozači čekati na velikom parkingu iza crkve.

Podsjetimo, zavjetno hodočašće iz Čitluka u Međugorje na uočnicu godišnjice Gospinog ukazanja završni je dio devetnice župe Krista Kralja Čitluk. citluk.ba

42