Sadržaj s oznakom: Gospine poruke

„Draga djeco! Svevišnji me posla vama da vas učim molitvi.

Objavljeno u Duhovni kutak | 22.11.2022.

Gospine poruke o ispovijedi

24. ožujka 1985. – vigilija navještenja Marijina
“Danas vas želim pozvati na ispovijed sve, makar da ste se ispovjedili prije nekoliko dana. Želim da moj blagdan svi doživite u svojoj nutrini. A ne možete doživjeti, ako se Bogu potpuno ne predate. Zato vas sve pozivam na pomirenje s Bogom!”

„Draga djeco! Svevišnji mi dozvoli da budem s vama i da vam budem radost i put u nadi jer čovječanstvo se odlučilo na smrt.

“Ne želim nikoga siliti na ono što sam osjeća i ne želi, iako sam imala za župu posebne poruke, kojima sam željela probuditi vjeru svakog vjernika.

„Draga djeco Bog mi dozvoli da sam s vama i da vas vodim putem mira, da tako preko osobnog mira gradite mir u svijetu. 

Na današnji dan, svega dva mjeseca nakon što se Gospa ukazala u Međugorju,  25 kolovoza 1981, nečemu izuzetnome su svjedočili mnogi župljani Međugorja, svećenici i ljudi iz okolnog područja.

"Gospine poruke o oprostu:

„Draga djeco! S vama sam, da vas vodim na putu obraćenja jer, dječice, vašim životima možete približiti mnoge duše mom Sinu. 

Poruke u kojima Gospa spominje krunicu:

Vidjelica Ivanka Ivanković Elez imala je redovito godišnje ukazanje 25. lipnja 2022. 

9. lipnja 1984.
„Draga djeco! Sutra navečer molite za Duha istine. Posebno vi iz župe. Jer vama je potreban Duh istine da možete prenositi poruke onakve kakve jesu, ne dodajući im ni oduzimajući bilo što, onako kako sam ja kazala. Molite da vas Duh Sveti nadahne duhom molitve, da više molite. Ja, vaša Majka, kažem vam da malo molite. Hvala vam što ste se odazvali mom pozivu!“

O lijepih li Gospinih poruka

„Draga djeco! Gledam vas i Bogu zahvaljujem za svakog od vas, jer On mi dozvoli da sam još s vama, da vas potičem na svetost.

Dragi moji! Isus želi da nam Njegova Majka bude svjetlo naših dana.

Stranica 1 od 17