Sadržaj s oznakom: Međugorje

U današnje vrijeme, kada se nameće misao da je brak precijenjen i da ograničava ljude u njihovoj slobodi, te da je trudnoća prepreka vlastitu ostvarivanju kroz karijeru ili prepreka stjecanju materijalne sigurnosti, ovo svjedočanstvo otkriva potpuno drugačiju realnost.

Rita Falsetto, suradnica fra Slavka Barbarića, pomagala mu je u njegovim projektima od 1993. pa sve do njegove smrti 2000. godine. Nakon toga još neko vrijeme provela je u Međugorju u skrovitoj, ali učinkovitoj službi Svetišta.

Ove izjave nisu ovjerene papinim pečatom i potpisom, ali su nam prenešene preko svjedoka kojima se može vjerovati. Stoga ih, ipak, uvrštavamo u "Dokumente".

Svjedočanstva o brojnim ozdravljenjima nakon posjeta Međugorju ne ostavljaju ravnodušnima one koje se s njima susretnu.

Godine 1983. doživjela sam tešku prometnu nesreću prelazeći ulicu u Chicagu.

Žalosno je da netko ne priznaje tako velike plodove. Mi znamo da čovjek može lako upasti u grijeh protiv Duha Svetoga ako niječe djela Božja.

Osjetila sam da se nešto događa, mužu sam rekla da me ne boli i da me izvadi iz kolica Colleen Willard je u braku i majka je trojice odraslih sinova.

Zadnja Gospina poruka od 25. kolovoza 2023. sastoji se od pet rečenica. U tih pet rečenica, riječ 'srce' upotrijebljena je čak 4 puta i to ovako:

Sherry i Ron osam su godina čeznuli za vlastitim djetetom.

Zagrepčanki su dijagnosticirali 2005. godine maligni tumor dojke.

Galerija Naša Majka Međugorje i ove godine organizira manifestaciju “Umjetnost Brotnja” koja će se održati u četvrtak 14. rujna s početkom u 20 sati.

Nitko ne može točno utvrditi koliko se dogodilo čuda i čudesnih ozdravljenja otkako se u međugorskoj župi Gospa ukazala djeci.

Na današnji dan preminuo poznati mariolog i teolog Otac René Laurentin, jedan od najuglednijih svjetskih mariologa.

Gospa je u svojim porukama od početaka ukazanja često pozivala na pobožnost klanjanja, i upravo su njezine poruke, poput ove „Ja sam uvijek prisutna kad se vjernici klanjaju. Tada se dobivaju posebne milosti.“ (poruka 15. ožujak 1984.) – bile poticaj fra Slavku Barbariću da u večernji molitveni program uključi ovu pobožnost.

Bog kaže: "Prizovi me u nevolji svojoj i izbaviću te, a ti me proslavi!"

Nakon što je ova četverogodišnja djevojčica hodočastila u Međugorje, događa se cijeli niz čudesa. Majka koja je prikazala svoje molitve Kraljici mira za ozdravljenje svoje kćeri, nisu bile uslišane, bar ne na način za koji ju je molila.

Stranica 1 od 43