Sadržaj s oznakom: Svjedočanstva

Počeo je evangelizirati i svjedočiti ljudima o svome "bivšem" životu. Napisao je i knjigu u kojoj opisuje sva svoja iskustva.

Predao je Bogu sve osim jednog - grijeha homoseksualnosti, ali znao je, ne može se spasiti ako se ne odrekne svakog grijeha, svakog!

Olivia Pasche živi u Londonu, ali je porijeklom iz Zimbabwea.

Svećenik sam, ali je moj put do Boga bio jako dug. Kao mladić tražio sam smisao života i lutao.

Hvaljen Isus i Marija! Imam 22 god. i bolovala sam od anksioznosti koja me gušila i paralizirala za život, nikad nisam pila tablete iako mi je dosta ljudi sugeriralo da bih uz molitvu i vjeru možda trebala potražiti liječničku pomoć. (ovime ne želim umanjiti vrijednost liječnika!!)

„Na početku trećeg razreda sve je pošlo naopako; upao sam u krizu, depresiju, tamu.

Ako ne vjerujete u čuda, molitve ili Boga, pročitajte ovu priču! Malena djevojčica je otišla u raj dok je bila u bolnici boreći se s opasnim oboljenjem.

Šurkovac do jučer, takoreći, nepoznato selo nadomak Prijedora, postalo je nadaleko čuveno po čudesnim moćima fra Ive Pavića, koji, kako i sam kaže, ima Božji dar i pomaže znanima i neznanima da ozdrave.

Ovo je priča o potraćenoj mladosti i propalom životu jednog mladića kojeg je Bog promijenio. Radi se o problematičnom tinejdžeru koji je sanjao da bude šef mafije, no Bog ga je usmjerio prema Kristu i sportu.

Potječem iz kršćanske obitelji u kojoj nije bilo mjesta porocima.

Poznati židovski glumac i komičar Gad Elmaleh, omiljen u Francuskoj, najavio je svoje obraćenje na katoličku vjeru, proces u kojem je, kako kaže, presudnu ulogu odigrala Djevica Marija, javlja CNA

Na redakciju portala Book.hr pristiglo je svjedočanstvo koje će, vjerujemo, ohrabriti sve koji žele postati roditeljima, ali se to iz različitih razloga još nije dogodilo. Neka vam bude na blagoslov!

S. Josipa Marija Gracin (98), DC, redovnica je u Samostanu sv. Vinka Paulskog u Zadru.

Marcel sam pripovijeda: “Moja majka je bila osvjedočena vjernica i uvijek se za mene molila: borila se za moje sadašnje i vječno dobro.

U vrijeme Francuske revolucije,kada su se pokvareni Francuski vojnici skitali svim krajevima Francuske.

Majka je nakon poroda dobila srčani udar, a molitva supruga i drugih vjernika joj je spasila život.

Stranica 1 od 58