Sadržaj s oznakom: Svjedočanstva

Objavljeno u Svjedočanstva | 31.3.2023.

Poseban odnos s Bogom

Tijekom intervjua s Oprah, Dwayne The Rock Johnson govorio je o svojoj borbi s depresijom.

Mnogi će se sjećati čuda koje je Bog učinio malom Manuelu Vilaru nakon što je 1998. godine tada osamnaestomjesečni Manuel pao i ugušio se u bazenu ustajale vode. Odobrenje tog čuda od strane Kongregacije za kauze svetaca otvorilo je vrata kanonizaciji (tada) blažene Maravillas od Isusa koja se zbila 4. svibnja 2003. godine u Madridu, a koju je predvodio papa Ivan Pavao II.

‘Svjetovni pokušaji oporavka od grijeha ili su privremeni ili potpuno neučinkoviti. Spasenje se može postići samo predanošću Kristu i otkupiteljskom djelu Svete, Katoličke i Apostolske Crkve. ’

Tinejdžer iz Teksasa, koji je prkosio smrti i vratio se u život nakon što je 25 minuta bio bez pulsa, sada svoj život posvećuje Bogu, piše novizivot.net.

Cijelo susjedstvo ga se bojalo i osjećao se kao bog. Onda se sve promijenilo.

Marek Sidło je odrastao u četvrti Niebuszewo u Szczecinu, gradu na sjeverozapadu Poljske. Njegovo djetinjstvo nije bilo lako. Otac mu je bio ovisan o alkoholu i financijska situacija obitelji bila je teška. Zbog nedostatka perspektive, Marekova majka otišla je u Čehoslovačku, piše Aleteia.

Svećenik Juan Carlos Zapata, rođen je 25. prosinca 1966. godine u Kolumbiji.

Dr. Landon D. Vinson, liječnik hitne pomoći u Regionalnom medicinskom centru Coffeyville u Coffeyvilleu, Kansas, nedavno je ispričao članovima Prve Božje skupštine o čudu kojem je svjedočio zajedno s njihovim pastorom, velečasnim Randyjem DePriestom, javlja CBN.

Facebook stranica Katolička svjedočanstva objavila je jedno posebno svjedočanstvo. Donosimo ga u nastavku:

Nakon velebne proslave Josipova Josipovi hodočasnici i dalje rado hodočaste u Nacionalno svetište svetog Josipa u Karlovcu. U srijedu 22. ožujka 2023. hodočasnike su predvodili vjernici Jaskanskog dekanata predvođeni svojim dekanom preč. Miroslavom Lesičarom, župnikom iz Draganića. Koncelebrirali su vlč. Josip Gonan, župnik Svete Jane, vlč. Filip Marić, župnik u Jastrebarskom, vlč. Stjepan Halužan, župnik u Gornjem Desincu, vlč. Petar Galeković, župni vikar u Jastrebarskom te mons. Antun Sente, ml., rektor. Nakon pobožnosti svetom Josipu u Josipovu svetištu misno je slavlje predvodio i propovijedao Jaskanski dekan Lesičar. Pjevanje su animirali udruženi članovi župnih zborova Jaskanskog dekanata. Vjeru u Boga i moćni zagovor svetog Josipa posvjedočila je Mihaela Martinjak.

Možda ne zna izgovoriti sva slova, ali zna što je važno! - Ministrant Antun Tole, ministrant i volonter radi Marije u BiH
Od njega možemo učiti i mi stariji. Hvala roditeljima koji su ga tako lijepo odgojili!

O čudotvornom izlječenju svjedočila je i majka djevojke koja se rodila s trajnim oštećenjem vida, a prije četiri godine doživjela je čudotvorno izlječenje upravo u Međugorju.

Moj poziv je dar Božji. Bio sam vojnik u Sovjetskom Savezu 1978. godine. Imao sam djevojku, planirao sam oženiti se i zasnovati obitelj.

NJEZINA MOLITVA JE USLIŠENA! ‘Bila sam konkretna, molila sam se sv. Josipu za muža i dao mi ga je, zamislite zove se Josip’.

Draga braćo i sestre, od trenutka svog obraćenja do danas osjećam jaku duhovnu povezanost sa sv.Josipom.

Bilo mi je jako teško i doživjela sam strašne traume. Izgubila sam vjeru u sve, a pogotovo u ljude. 

Massimo Nosscenttini iz Italije koji je čuo za Međugorje već 1981., a 1983. prvi put dolazi ovamo.

Stranica 1 od 60