Gdje ljetuju mladi katolici?

Jesi li već odlučio kamo ćeš na ljetovanje? Želio bi se odmoriti, duhovno obnoviti te uz to doživjeti predivnu avanturu i upoznati nove ljude koji imaju iste poglede na život i isti cilj, Krista, kao i ti?

Postoji nekoliko destinacija koje će ti zasigurno pružiti ono što tražiš, pomoći ti u „punjenju baterija“ i nećeš se vratiti isti.

Svjetski susret mladih u Krakówu, koji će se održati od 26. do 31. srpnja pod geslom: „Blago milosrdnima, oni će zadobiti milosrđe“ (Mt 5, 7).

Jedna od njih je festival mladih u Međugorju koji je popularno nazvan MLADIFEST. Ove godine održava se od 1.8 do 6.8 te okuplja mlade iz šezdesetak zemalja koji u zajedništvu slave Boga po zagovoru Blažene Djevice Marije. Više doznajte OVDJE

Za one koji žele, uz punjenje duhovnih baterija, osjetiti dašak mora i Dalmacije pravo su mjesto Modrave. Naime, Modrave su kamp na otoku gdje se tijekom cijelog ljeta u terminima od 7 dana organizira ljetovanje mladih katolika koji uz druženje i molitvu svakog dana imaju i radne aktivnosti kroz koje se izgrađuju. Termini kampa su: 3.7. - 9.7.; 10.7. - 16.7.; 7.8.-13.8.; 14.8.-20.8.; 21.8.-27.8. i za duhovne vježbe 28.8.-3.9. Više info kao i prijave nalaze se OVDJE

Ako ste ovo ljeto primoreni provesti radeći, ne žalostite se jer Gospodin i tako djeluje i kroz rad izgrađuje i pruža obilje blagoslova te vam se daje svakoga dana na svetoj Misi.

Što ćete odabrati na vama je, nećete pogriješiti, ali jedno je sigurno: NEĆETE SE VRATITI ISTI! :)