Don Filip Pavlović: Minuta za Gospu

U crkvi Hrvatskih mučenika u Hrnetiću, karlovačka biskupija, Hrvatska, u nedjelju 11. listopada otvorena je Marijanska godina.

Zavjetni večernji molitveni program je započeo molitvom radosnih i žalosnih otajstava krunice nakon čega je bila svečana misa, a nakon mise su okupljeni vjernici i svećenici predvođeni župnikom don Filipom Pavlovićem izmolili Posvetnu molitvu Gospi. Molitveni program je još nastavljen molitvom Slavnih otajstava Gospine Krunice i završen je Klanjanjem pred Presvetim Oltarskim Sakramentom.

Ovaj zavjetni večernji molitveni program župljani Hrnetića će imati kroz cijelu godinu svake nedjelje. Osim toga, neki od ciljeva su obnova osobne i obiteljske molitve i sakramentalnog života župljana, te otkrivanje pokorničke prakse Crkve i važnosti Svetoga pisma u životu vjernika.

Sa ovim ciljem, župnik don Filip Pavlović, u sklopu ove marijanske godine svoje župe, odlučio je otvoriti i youtube kanal: Evo ti majke - na kojem će objavljivati svaki dan kratki video Minuta za Gospu.

Prvi video Minuta za Gospu ima za temu ove riječi Evanđelja: „Doista gdje ti je blago, ondje će ti biti i srce!“ (Mt 6, 21) i premjerno je postavljen 16. listopada. 2020.

Potražite ga na linku: Evo ti Majke

Označeno u