Korizmene e-duhovne vježbe

Fratri iz Pazina pripremili su nove korizmene e-duhovne vježbe za sve one koji žele dublje upoznati sebe kroz Božju Riječ te se tako temeljitije spremiti za Uskrs.

Ovaj put duhovne vježbe su zamislili kao prolazak (čitanje i razmatranje) kroz Matejevo evanđelje uz vodstvo fra Darka Teperta.

FRA DARKO TEPERT, OFM je inače i sam doživio obraćenje kroz Božju Riječ. Rođen je 1970. u Sisku, gdje je završio osnovnu i srednju školu. Kao dijete nije bio kršten, pa je polako otkrivao vjeru. Još od osnovne škole zanimale su ga različite drevne religije, dok pred odlazak u vojsku nije počeo istraživati i kršćanstvo. Tada je počeo čitati Sveto pismo, a dok je on to činio, Bog ga je pozivao. Upravo je druženje s Božjom riječju promijenilo njegov život, ali i život članova njegove obitelji. Kad je imao 20 godina odlučio je zatražiti krštenje, a već s 21 godinom krenuo je putem franjevačkog i svećeničkog poziva. Tako je stupio u Hrvatsku franjevačku provinciju sv. Ćirila i Metoda sa sjedištem u Zagrebu.

Kao i prošlih puta, svakodnevne tekstove za molitvu i razmatranje od Pepelnice pa do Uskrsa moguće je primati putem aplikacije E-duhovne vježbe ili putem e-maila. Za oboje treba izvršiti prijavu na vrijeme! Opširnije o prijavama na linku: