Kraljica mira nas neumorno poziva na čvrstu vjeru

Kraljica Mira je došla k nama svojoj djeci da nam pomogne, da nas dovede k Bogu.

To čini kao prava majka koja želi dobro svojoj djeci. Zato prije svega traži od nas da povjerujemo kako je ona poslana od svoga Sina da nam pomogne u našim nevoljama i ovoj velikoj krizi u kojoj se čitavo čovječanstvo nalazi. Sama Gospa veli da je došla „ probuditi vjeru svakoga vjernika“ (30. Travnja 1984.).

"... Dječice, vjerujte i molite da vam Otac umnoži vjeru. A onda tražite što vam je potrebno. Ja sam s vama. Radujem se vašem obraćenju..." (25. siječnja. 1988.).

Majčinski brižni poziv na molitvu i otvaranje Duhu Svetomu posebice jača i učvršćuje vjeru: "Draga djeco, ovih dana posebno vas pozivam da otvorite srca Duhu Svetom. Osobito ovih dana Duh Sveti djeluje preko vas. Otvorite srca i predajte život Isusu, da on djeluje preko vaših srdaca i učvrsti vas u vjeri (23. svibnja 1985.).

"Draga djeco! Danas želim reći svima u župi da se molite na poseban način za rasvjetljenje Duhu Svetomu. Od danas Bog župu želi kušati na poseban način, kako bi je mogao u više učvrstiti!" (11. travnja 1985.).

"Danas vas želim pozvati da se svaki od vas odluči za raj. Put je težak za one koji se nisu odlučili za Boga. Draga djeco, odlučite se i vjerujte da vam se Bog u svoj punini nudi. Vi ste pozvani i vi trebate odgovoriti na zov Oca koji vas preko mene zove...“ (25.listopada 1987.).

„Ja sam s vama i želim da mi vjerujete da vas ljubim.“ (25. Studenog 1987.)

Označeno u