„Ovo su generacijski zli duhovi među Hrvatima…“ – fra Ivo Pavić

„Zli duh je vrlo inteligentan, on nas želi odvojiti od Boga. On još uvijek nije završio svoj posao. Svi kršćani i pravoslavci, koji nedjeljom i svetkovinama ne dolaze na svetu Misu, imaju problema sa zlim duhovima. SVI OD REDA! Ako je to tako kod vas, onda znajte da vas je zli duh neprimjetno odvojio od Crkve.“ – upozorava nas naš dragi fra Ivo Pavić.

„Imamo nasljedne ili obiteljske zle duhove. Ako je u obitelji bilo puno pobačaja, samoubojica, komunista…ili…psovača, alkoholičara. Ovdje, u našoj Hrvatskoj tišini, uvijek je bilo puno alkoholičara i psovača. I samo se prenose, generacijski se prenose. To su generacijski zli duhovi. Vjerujem da je tako slično i u vašim obiteljima.“ – govori nam fra Ivo

Mi nažalost, imamo velikih problema i sa alkoholom i sa psovanjem. Da, to su nažalost grijesi naših predaka koji su se „zakačili“ za mnoge od nas. Kako kaže fra Ivo, generacijski zli duhovi. Nažalost, mnoge obitelji osjećaju velike posljedice na temelju ovih grijeha i zlih duhova. Potrebno je moliti, često se ispovijedati, odlaziti na svetu Misu i redovno primati svetu Pričest. Moramo se osloboditi tih grijeha…moramo se osloboditi zlih duhova obiteljskog stabla, jer mnogo „blokada“ u našim životima ima temelje u tim grijesima. Ne možemo naprijed ako smo „blokirani“.Mnogi…mnogi pate u tišini, „tabu“ tema našeg naroda…nažalost. Ako šutimo o problemu, problem neće nestati. Ljudima treba reći što im je činiti da se oslobode. Ogroman je problem alkoholizma među maloljetnicima…ogroman. Po statistikama spadamo u vrh u svijetu po konzumaciji alkohola među maloljetnicima. Tišina nije rješenje…“ima bitnijih stvari“, isto tako nije odgovor.Draga braćo i sestre u Kristu molite za oslobođenje od tih zlih duhova, kad dođete na obred „polaganja ruku“ recite fra Ivi, don Josipu, vlč. Zlatku i ostalim svećenicima koji budu polagali ruke na vas, da mole za vas da se oslobodite tih zlih duhova.

Fra Ivo Pavić – ISUS NAŠE ZDRAVLJE 1. Dio

Označeno u