PRIJAVITE SE na Franjevačke e-duhovne vježbe za ljeto "On mi daje odmora."

Pazinski su fratri pripremili duhovne vježbe za ljeto pod nazivom "On mi daje odmora." (Psalam 23).

Poziv pazinskih fratara objavljujemo u cijelosti:

“Za ovo ljeto pripremili smo duhovne vježbe koje smo naslovili retkom iz Psalma 23: ‘On mi daje odmora.’ Psalam je to kojeg ćemo susresti i u jednom od razmatranja. Naime, odlučili smo ovo ljeto da nam psalmi budu suputnici u ljetnim duhovnim vježbama. Izabrali smo devet psalama za devet dana. Psalmi su inače sami po sebi molitva. Vjerujemo da će vam pomoći da uz njih produbite i svoju osobnu molitvu.

Ako ste za vrijeme dok traju duhovne vježbe ne svom godišnjem odmoru, nadamo se kako će se i razmatranja lijepo uklopiti u te dane. Odmor nam je svima potreban, ali onog pravog i istinskog odmora nema bez Gospodina. Po ovim ljetnim duhovnim vježbama želimo poći ususret Gospodinu koji nas poziva: ‘Dođite k meni svi koji ste izmoreni i opterećeni i ja ću vas odmoriti’ (Mt 11,28). Gospodin čeka da nas odmori i da nas odmorne vrati u redovitost života!

Ako osjećaš da si umoran i da ti je potreban odmor, prijavi se na ove duhovne vježbe. Preporučujemo da u duhovnim vježbama sudjeluješ preko naše mobilne aplikacije. Ako već nisi, aplikaciju možeš besplatno preuzeti OVDJE za Android, a OVDJE za iOS.

Prvo razmatranje primit ćeš 6. kolovoza. Duhovne vježbe traju devet dana, a pripremili su ih fra Marinko, fra Josip i fra Darko.”

Prijave traju do 5. kolovoza, a prijaviti se možete OVDJE.