Svetom Josipu povjerimo Laudato televiziju

Uoči početka emitiranja Laudato televizije, prve obiteljske televizije s kršćanskim vrijednostima, na Božić 25. prosinca, utecimo se molitvom tridesetodnevnice zaštitniku obitelji, svetom Josipu.

Molitva tridesetodnevnice svetom Josipu za Laudato televiziju započinje u srijedu 25. studenoga, a završit će na Badnjak 24. prosinca, uoči rođenja malog Isusa i naše televizije.

Tridesetodnevna pobožnost, koja se u nekim mjestima naziva Sveti plašt, počast je iskazana svetomu Josipu kako bi se počastila njegova osoba te kako bismo se stavili pod plašt njegove zaštite. Moli se tijekom trideset uzastopnih dana u sjećanje na trideset godina koje je sveti Josip živio s Isusom Kristom, Sinom Božjim.

Svetog Josipa, svjetlost patrijarha, zaručnika Bogorodice, stidljivog čuvara Djevice, hranitelja Sina Božjega, brižnog branitelja Krista, glavara slavne obitelji, častimo i kao zaštitnika svih naših obitelji, malog, a velikog čovjeka, naše Domovine. To želi biti i naša Laudato televizija stoga ju želimo povjeriti svetom Josipu u zagovor!

Pozivamo Vas da molite s nama kroz trideset dana za blagoslovljenu pripremu uoči početka emitiranja, za Božju zaštitu cijelog projekta, Njegovo vodstvo u svim koracima te ponajviše za sve one koji sudjeluju u tom projeku, za vjeru i prepuštanje talenata u Njegove ruke – neka ova televizija zaista bude djelo Duha Svetoga u našoj zemlji!

O detaljima moljenja ove pobožnosti pročitajte u prilogu!

Proširite ovu vijest o tridesetodnevnici svojim bližnjima, nek naše molitve budu složne i jednodušne!

Označeno u