ZNANSTVENI DOKAZ ovo su čestice Svete Hostije po kojima se gazi u katoličkim crkvama

Bili vi tradicionalni Katolik ili progresivni modernistički Katolik, trebali biste barem voditi računa o činjenici da dijelovi Isusa u Svetoj pričesti padaju na tlo i da se čitavo vrijeme po njima gazi u Katoličkim crkvama diljem svijeta.

Evo znanstvenog dokaza. Možete vidjeti bijele čestice u gornjem desnom kutu plitice.

hostija-cestice.jpg

Photo: Traditionalcatholicpriest.com

Ostavio sam ovu česticu na plitici, nakon što sam ovog jutra na Svetoj Latinskoj Misi podijelio Svetu pričest, kako bih je mogao fotografirati. To sam uradio kako bih pokazao svijetu znanstveni dokaz da velike čestice, poput ove, padaju na tlo i da se po njima gazi u većini Katoličkih crkava koje ne koriste plitice koje bi spriječile da čestice padaju na tlo. Pliticu sam ostavio u zaštićenom prostoru na oltaru do završetka Svete mise kako bih je mogao fotografirati.

Nakon toga sam konzumirao česticu i očistio pliticu. Poprilično često viđam ovakve čestice i pažljivo ih obrišem sa plitice u kalež nakon što mi ministrant preda pliticu na kraju Svete pričesti. Diljem svijeta kada putujem jedino mjesto gdje još uvijek mogu vidjeti pliticu kako se koristi jest Mexico.

Ovdje u Sjedinjenim Državama upotreba plitice je jako rijetka i drži se "ekstremnim tradicionalizmom“. Isus se ispušta na tlo, po njemu se gazi, kako bi smo dokazali da mi nismo „tradicionalisti“. Točno ista stvar se događa kada se Sveta pričest daje na ruku. Navucite drugi put kada primate Isusa na ruku crne pamučne rukavice i vidjeti ćete malene čestice, pa i veće čestice, kada podignete hostiju s njih. Napominjem da je dozvola za primanje Svete pričesti na ruku „indult“, dozvola koja nije obveza i koja se može povući u bilo koje vrijeme. Ona je odobrena u nekim zemljama u kojima su, u svojoj neposlušnosti, neki svećenici počeli kopirati protestante.

Protestanti namjerno primaju kruh na ruku kako bi pokazali da Bog / Isus nije u kruhu kojeg jedu pri njihovim obredima. Molimo se da prestane gaženje Boga koji leži na tlu Katoličkih crkava. Započnimo primati Isusa ponizno na jezik, klečeći. Kopiraj ovaj tekst i pošalji ga svojem župniku i svima koje poznaješ. Upitaj svojeg župnika je li vidio mrvice hostije i je li svjestan da jedan dio njih, prigodom primanja Svete pričesti, pada na tlo i da se na taj način doslovno gazi po Presvetom Tijelu Isusovu.

Oprosti nam Isuse što ne nedovoljno ljubimo i štitimo od svetogrdnog gaženja u našim crkvama.

Izvor: Uvijek Nedjeljom ( blog TRADITIONAL CATHOLIC PRIEST)