Dr. med. Nikolina Penava: Moja škola života

U emisiji Agape koju vodi i uređuje fra Mario Knezović u petak 13. siječnja 2022. gostovala je dr. med. Nikolina Penava, specijalistica za ginekologiju i opstetriciju u SKB-u Mostaru.

Već 11 godina Nikolina pokušava autentično živjeti svoju katoličku vjeru. Kaže kako je prije svega katolik i vjernik, a onda je žena i majka. Odrasla je u Ljubuškom gdje je bila vrlo aktivna u svojoj župi na Humcu.

Iako je u jednom trenutku života zalutala i udala se u Tursku, Bog ju je ipak vratio na pravi put. Zato se može reći da je Nikolina žena s iskustvima životnih uspjeha i padova, radosti i muka, vjere i nevjere.

Nikolina je također i u vrijeme pandemije imala svoj stav i hrabro ga iznosila. Hrabro daje savjete mladim bračnim parovima o uzrocima neplodnosti, govori o neprihvatljivosti umjetne oplodnje koja se nudi mladim parovima bez svih informacija.

Kakav je bio njezin put lutanja od Boga i povratak natrag k Onome kojeg najviše ljubi – Bogu poslušajte na linku emisije. Priča je to koja će vas duboko dirnuti i potaknuti na razmišljanje i utvrditi na putu životnih odluka i vjere.