Gospina poruka preko vidjelice Mirjane, 2.1.2018.

“Draga djeco, Kada na zemlji ponestaje ljubavi, kada se ne pronalazi put spasenja, ja Majka dolazim da vam pomognem da upoznate istinsku vjeru, živu i duboku.

Da vam pomognem da istinski ljubite. Kao Majka čeznem za vašom uzajamnom ljubavi, dobrotom i čistoćom. Moja želja je da ste pravedni i da se ljubite. Djeco moja, budite radosni u duši, budite čisti, budite djeca. Moj Sin je govorio da voli biti među čistim srcima, jer čista srca su uvijek mlada i vesela. Moj Sin vam je govorio da praštate i da se ljubite. Znam da to nije uvijek lako, patnja čini da rastete u duhu. Da biste što više duhovno rasli morate iskreno, istinski praštati i ljubiti. Mnoga moja djeca na zemlji ne poznaju moga Sina, ne ljube ga, ali vi koji ljubite moga Sina, koji ga nosite u srcu, molite, molite, moleći osjećajte moga Sina uz sebe, neka vaša duša udiše njegov duh.

Ja sam među vama i govorim o malim i velikim stvarima. Neću se umoriti govoreći vam o svome Sinu, istinskoj ljubavi. Zato, djeco moja, otvorite mi vaša srca. Dozvolite da vas majčinski vodim. Budite apostoli ljubavi moga Sina i mene. Kao majka vas molim, ne zaboravite one koje je moj Sin pozvao da vas vode, nosite ih u srcu i molite za njih. Hvala vam.”