Odgajateljica Darija Juričić je odgajatelj godine

U petak, 24. svibnja 2019. obilježen je Dan Zavoda za školstvo. Prigodom ove svečanosti, ravnatelje, učitelje, odgajatelje, i goste, pozdravili su prisutni iz Vlade i Ministarstva HNŽ-a i čestitali svima Dan Zavoda.

Veselko Čerkez, predsjednik Ureda predsjednika Vlade Hercegovačko –neretvanske županije, u svoje ime i u ime dr.sc. Nevenka Hercega predsjednika Vlade Hercegovačko – neretvanske županije, istaknuo je važnost uloge odgojno-obrazovnog procesa i pripreme mladih da mogu svojim znanjem spremno odgovoriti na sve životne izazove.

Dr.sc.Rašid Hadžović – ministar prosvjete, znanosti, kulture i športa istaknuo je izuzetno značajnu ulogu te upravne organizacije i uputio iskrene čestitke svim nagrađenim učenicima na osvojenim nagradama na ovogodišnjim županijskim natjecanjima uz želju da nastave nizati uspjehe. Kazao je: „Čestitam i nastavnicima i učiteljima koji nesebično ulažu vrijeme u otkrivanje, njegovanje i razvijanje učeničkih talenata. Naša je dužnost poticati učenike da budu najbolja verzija sebe, da vrijedno uče i rade, te da njihov trud prepoznajemo i nagrađujemo, jer su oni naša budućnost“.

Željko Ćorić, ravnatelj Zavoda za školstvo Mostar pozdravljajući nazočne zahvalio je Vladi Hercegovačko – neretvanske županije ističući odličnu suradnju Zavoda s osnivačima škola, ali i drugim institucijama koje skrbe o obrazovanju.
Priznanja djelatnicima predškolskih ustanova je dodijelila dr.sc.Marina Zeleničić – savjetnica za predškolski odgoj.

Odgajateljica Darija Juričić – Ustanova za predškolski odgoj i socijalnu skrb „Majčino selo“ Dječji vrtić „Sveta Mala Terezija“ Međugorje je dobila priznanje - ODGAJATELJ GODINE.
Ova nagrada je uistinu priznanje i pohvala za iznimno zalaganje i uspjeh u dugogodišnjem odgojno-obrazovnom radu, izuzetno stručnom partnerstvu s roditeljima djece i obitelji, kao i s radnim kolegicama, i spremnost na pomoć u svim segmentima rada.

Pohvala našoj djelatnici – odgajateljici Dariji Juričić je priznanje i pohvala cijeloj ustanovi „Majčino selo“ za dugogodišnji kvalitetan odgojno-obrazovni rad.

Voditeljica vrtića: s.Veronika Martinović