Poslušajte DREAM TEAM BABE Najstarije pjevačice na svijetu snimile pjesmu za VATRENE!

Ako Amerika ima Rolling Stonese onda Hercegovina ima Dream Team Babe, legendarne dame koje zajedno broje više od 450 godina.

Najstarije pjevačice na svijetu snimile pjesmu za VATRENE!

Najmlađoj su 64, a najstarijoj članici 83 godine i sve su u naponu snage. One su Kata Mihaljević, Nada Lauc, Jagoda Lauc, Blagica Skoko, Franka Šunjić i Ana Škorput

Ekipa portala Grude.com bila je s njima u prostorijama Radio Gruda gdje su snimale pjesmu "Vatreni" u kojoj su opjevale izbornika Zlatka Dalića, kapetana Luku Modrića, Subašića, Vrsaljka, Kovačića, Rebića i ostale nogometaše koji ovih dana donose osmijehe na lice cijeloj naciji.

Dream Team Babe iz Ljubuškog vjerojatno su uz "Babuške" najstariji ženski glazbeni bend na svijetu, a izvode tradicionalne pjesme.

Simptomatično ili ne upravo iz Rusije u kojoj se igra Svjetsko prvenstvo dolaze "Babuške", a s hrvatskih prostora Dream Team Babe. A te dvije reprezentacije sastaju se u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva. Sada je red pobijediti Rusiju i izboriti ono što je samo do sada uspjelo Ćirinoj generaciji 1998. godine, a to je polufinale Svjetskog prvenstva. A onda što dadne dragi Bog.

Dream Team Babe iza sebe imaju snimljeni album, a organiziraju i manifestaciju "Dream Team Babe i prijatelji".

Što im zaželjeti nego sreću u godinama koje predstoje i još uspješnica, a Hrvatskoj reprezentaciji koju su opjevale ovih dana u glazbenom studiju naslov svjetskog prvaka.

Pogledajte video kojeg smo napravili od fotografija portala Grude.com s kvalifikacijskih utakmica, agencijskih fotografija, kao i od fotografija proslave hrvatskih pobjeda ovih dana.

Grude.com

Označeno u