Škola skijanja na Kupresu

Odgovarajući zimski uvjeti i dovoljna količina snjega na skijalištima u Bosni i Hercegovini obradovali su sve veći broj Hercegovaca koji se žele okušati u zimskim sportovima.

Kako bi to učinili na najbolji način sportske udruge "Abeceda sporta" Čitluk i "Društvo pedagoga TZK" Ljubuški organiziraju Školu skijanja na skijalištu "Adria Ski" na Kupresu. Škola skijanja održavati će se subotom i nedjeljom kroz prvi i drugi mjesec od 10.00h do 16.00h u dva programa: individualni i grupni programi za početnike, kao i one koji žele usavršiti svoje već stečeno skijaško znanje.

Voditelj škole skijanja dr.sc. Žarko Bilić rekao je kako je ovo već uhodan projekt kroz kojeg su mnogi Hercegovci ali i Dalmatinci usvojili prva skijaška znanja prenešena od profesora kineziologije i dugogodišnjih instuktora skijanja. Profesor Bilić izrazio je zadovoljstvo vremenskim uvjetima kao i pripremljenošću staza i skijališta na Kupresu koje je svojom konfiguracijom idealno za Školu skijanja. Sve dodatne informacije i prijave na kontakt br. 063/416-438 Zvonko Herceg, prof.

Označeno u