Dijelite poziv na molitvu za Domovinu! Kamenita vrata, četvrtkom u 20 h!

Prenosimo u cijelosti poziv na događaj u organizaciji Marijanskog zavjeta za Domovinu i patera Ikea koji je blokiran.

Molitva za Domovinu u ovim je trenucima izrazito potrebna. Prošli četvrtak smo se okupili u zajedništvu u jako velikom broju, ali kao što je p. Ike naglasio, nije dovoljno samo jednom se odzvati, nego molitva treba postati trajna, prenosi dnevno.hr.

“Velik je posao pred nama. Počevši od molitve. Pozivamo vas, svakog čevrtka. Donesite odluku.”
Vidimo se i ovaj četvrtak u 20h na Kamenitim vratima na molitvi krunice za Domovinu – za sav hrvatski narod, u domovini i u svijetu, za sve naše branitelje i njihove obitelji…

P. Ike odvažno iznosi svoje mišljenje, ali sada ne može putem Facebook-a pozvati na molitvu jer mu je profil privremeno blokiran – stoga ovim putem poziva da svi share-amo ovaj poziv na molitvu kako bi se što više proširila vijest i ljudi se odazvali na molitvu za Domovinu. Hvala svima i vidimo se u četvrtak.

“Pruži korak, prevali molitvu preko usana, i zavapimo svi Bogu za sav hrvatski narod. Ne treba puno pričati, sve vidite, sve znadete. Ali silan je Bog, i njegova je zadnja. Ništa nije gotovo, i čuda su moguća ako se skrušimo, i zavapimo k’o nekad. Povedite sve svoje, borit nam se. S Bogom, pobijedit ćemo, ako ustrajemo.
Molitva na Kamenitim vratima za Domovinu nam jedinu…
Odustat ne smijemo, umorit se ne smijemo, radi mrtvih i živih..
Dođite svi, malo mira i poniznosti uz molitvu, svakom od nas treba.
Molim Vas pozovite sve suborce.

Duh Božji nas može ujediniti, osnažiti, ohrabriti, obodriti, put nam pokazati, i nove lidere providiti, od neprijatelja obraniti.

S Gospinim zagovorom, i Božjom milošću, Vidimo se gore!

Djevice prečista, zagovaraj i čuvaj svoje branitelje i Domovinu nam, kako si nas i u ratu zagovarala!

Vidimo se!
Krunica se održava svaki četvrtak u 20:00 sati.”

P. Ivan Ike Mandurić

Sve koji ne mogu doći na Kamenita vrata, pozivamo da također mole ondje gdje jesu – da budemo duhom zajedno u molitvi za domovinu i jedni za druge, da potaknemo jedni druge na molitvu za domovinu.
Svi smo mi domovina, bez nas neće biti ni Domovine.
Hrvatska bez Hrvata ne može, kao ni Hrvati bez Hrvatske.
Molimo na Gospine želje i nakane, jer ona kao Majka koju nam je Krist ostavio, Majka naša, Majka Crkve i Kraljica Hrvata, najbolje zna što nam je potrebno, da nas zagovara kod Boga.
Trajna molitva znači moliti svaki dan, a osobito onda kad smo svi zajedno. Zato se sjetimo ovih nakana i u našim osobnim i zajedničkim molitvama, osobito u ovo vrijeme adventa, iščekivanja i priprave za dolazak Gospodina, da On svojim dolaskom promijeni naša srca, kako bismo svojim primjerom svjedočili da Njemu pripadamo – mi, naša Domovina i cijeli svijet.

Božja providnost je uvijek ispred nas, a mi smo sumnjičavi i puno nas drugih stvari odvlači, pa nismo otvoreni da ju prepoznamo…. Ovaj poticaj dolazi upravo u trenutku dok pišemo poziv na krunicu, od hodočasnika koji je ove godine prošao Hrvatsku moleći za domovinu i ovdje su prenesene i njegove riječi i poticaji jer je izvan Zagreba i ne može doći,a li shvaća i sve nas podsjeća na važnost neprestane molitve, da sve što činimo, govorimo i mislimo bude kao da to činimo Gospodinu.