Na međunarodnoj konferenciji koja će se održati u Zagrebu sudjeluje i kardinal Müller, jedan od najvećih branitelja katoličke vjere

Apologetska udruga blaženi Ivan Merz poziva sve zainteresirane na drugu međunarodnu konferenciju. Njihov poziv prenosimo u cijelosti:

Hvaljen Isus i Marija!

Draga braćo i sestre u Kristu,

zadovoljstvo nam je pozvati vas na Drugu međunarodnu konferenciju u organizaciji Apologetske udruge blaženi Ivan Merz koja će se održati u subotu, 18. studenoga 2023. u hotelu Antunović, Zagrebačka avenija 100 A, Zagreb. Konferencija će biti dvojezična: hrvatski i njemački.

Tema konferencije je: Stojte čvrsto u vjeri.

Program konferencije preuzmite ovdje.

Plenarno izlaganje će održati jedan od najvećih branitelja katoličke vjere danas kardinal Gerhard Müller. I drugi ugledni teolozi i laici će otvoreno progovoriti o teškim problemima suvremene Crkve i načinima kako ostati vjeran Kristu i Crkvi: msgr. dr. Marian Eleganti, biskup (Švicarska), doc. dr. sc. don Zdenko Dundović, pročelnik Teološko katehetskog odjela Sveučilišta u Zadru, doc. dr. sc. časna Marijana Mohorić (Sveučilište u Zadru), p. Franz Karl Banauch FSSP, lic. theol. i doc. dr. sc. Ivan Poljaković.

Kotizacija za konferenciju iznosi 100€ (80€ za umirovljenike, studente, svećenike i časne)

Molimo Vas da kotizaciju uplatite na sljedeći račun:

Apologetska udruga blaženi Ivan Merz

IBAN HR8523400091110376905 (BIC: PBZG HR 2X)

U opis plaćanja upišite: „kotizacija 23“. Ukoliko uplaćujete za drugu osobu, nakon „kotizacija 23“ dodajte puno ime osobe za koju uplaćujete.

Nakon uplate molimo Vas da nam se javite isključivo na adresu:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Nakon provjere vaše uplate primit ćete potvrdu o akreditaciji.

Broj mjesta je ograničen (200) te ukoliko ste zainteresirani za sudjelovanje na konferenciji molimo vas da što prije uplatite kotizaciju, a najkasnije do 5.11.2023. (ukoliko se kvota ranije popuni mi ćemo staviti obavijest na našem portalu: https://katolik.hr/ ).

Nadamo se susretu i druženju s vama kao i duhovnom obogaćenju na predstojećoj konferenciji.

Mir i dobro.

Ivan Poljaković

Predsjednik Apologetske udruge bl. Ivan Merz