Nova sezona Božanstvene komedije

Legendarna emisija Laudato TV-a ponovno u programu od 24. prosinca

Božanstveni momci (sada već poneki muževi i muškarci) otvaraju novu sezonu svoje Božanstvene komedije na Badnjak u 21 sat. Odmah idu u glavu i pripremaju iznenađenje, ali i mnogo mnogo smijeha kroz koji ćemo nešto i naučiti. Jer na zabavu s njima jesmo naučili! Nove su teme, novi je kafić i nove su fore.

U prvoj emisiji Božanstvena komedija govori o potrebi za pomirenjem među ljudima, o nužnosti zacjeljivanja rana u obiteljima i društvu, o podjelama i prevladavanju tih podjela. Gosti su fra Ante Vučković i psihologinja Nikolina Essert.

Božanstveni likovi kroz sezonu će nastojati analizirati važnost i ulogu novca u životu vjernika, kao i važnost upravljanja financijama kod suvremenog čovjeka. Govorit će o važnosti i utjecaju molitve na život vjernika, njezinu nužnost kao duhovne hrane i okrjepe. Bavit će se i pitanjem praznovjerja, nerealnih očekivanja od molitve kao i nezrelih formi religioznosti.

Kada Božanstvena komedija uzme kavu u ruke, onda to mora biti dobra emisija. Pitat će se zašto je kava u podlozi raznih sastanaka, susreta, otvorenog razgovora, dosađivanja i dangubljenja. Analizirat će vjerodostojnost suvremenih medija, njihovu 'istinitost', moralnost i utjecaj. Tematizirat će žene i njihovu specifičnu ulogu u Crkvi, al i jednu od najtežih bolesti današnjice, depresiju i kako se boriti protiv nje. Humor je dobar početak.

Budite zato svake druge nedjelje uz ekipu Božanstvene komedije: Marin Periš, Stanko Stojić, Matej Sunara, Josip Kežić, Ante Cash i dr. uz brojne goste i glumačku podršku.