PRIJAVITE SE! Holydate organizira ljetovanje za katolike koji nemaju sakrament ženidbe

Holydate organizira ljetovanje za katolike koji nemaju sakrament ženidbe i to u 2 različita termina.

Oaza sv. Marije Krucifikse u Splitu poprište je organiziranog ljetovanja za samce u trajanju 6 dana. Holydate organizira ljetovanje za katolike koji nemaju sakrament ženidbe, u 2 različita termina:

termin 26.-31. srpanj (dobna granica 20 god. – 45 god.)još su ostala slobodna mjesta samo za djevojke
termin 07.-12. kolovoz (dobna granica od 40 godina na dalje, mogu se prijaviti i mlađi ukoliko žele)
“Duhovni centar ‘Oaza Sv. Marije Krucifikse” na Kamenu u blizini Splita mjesto je susreta sa samim sobom, Bogom i sa drugim čovjekom. Lijepo i ugodno ozračje samostanske kulture, tišine i duhovnoga predaha, te bogat interaktivni program i okruženje drugih zanimljivih novih osoba garantiraju vam savršen omjer duhovne okrijepe i kvalitetne zabave uz ljude iste dobne skupine, istih interesa i svjetonazora”

U sklopu smještaja nalazi se kapelica gdje će se svakoga dana slaviti sveta misa te prostor za seminare i lijepa novouređena blagovaonica. Duhovni centar “Oaza Sv. Marije Krucifikse” poznat je i po svojim gurmanskim delicijama i jako finoj kuhinji. U mediteranskom okružju imat ćete priliku uživati u urbanim, slavonskim, ali i mediteranskim specijalitetima.

“Grupa će biti oko 50-ak osoba, koliko je i kapacitet smještaja. Nakon popunjenog kapaciteta zatvaramo prijave”, poručili su organizatori.

Za sve dodatne info javite se na: 097/751-7476 ili na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Link za prijavu je ovdje.

Više informacija o svemu možete pronaći na Facebook i Instagram stranici “Prilika za susret” te na YouTube kanalu.