Čvrsto držite Gospu za ruku

Hvaljen Isus i Marija! Dragi moji! Zvijezda koja je vodila tri mudraca da se poklone Isusu, bila je najprije njihova čista savjest, koja ih je, unatoč svim preprekama rasvjetljivala i govorila gdje se Isus nalazi.

Zar ne vidite da nema većega blaga i blagostanja doli biti čiste savjesti. Ona je majka mudrosti i tko nju posjeduje ima duboki mir, Kristov mir koji zaustavlja sve oluje ovoga svijeta. Zato dragi moji uvijek tražite Isusovu slavu a ne svoje uspjehe, kako bi vaša zvijezda savjesti otkrivala putove Isusa Krista. Isus, Bog htio je postati čovjekom kako bi čovjeka zaodjenuo grimizom svoga božanstva. S čovjekom želi stvarati i obnavljati ovaj propali svijet koji je na početku bio vrt ljepote. Vidite koliko smo svi Isusu od neprocjenjive važnosti! Isus želi biti mi, kako bi se naše malo ja stopilo u Isusu. Isusov Duh se nastanjuje tamo gdje je srce otvoreno i proširiva svoje vidike. Ulazi u moždane našega bića i proniče sve što je skriveno. Isus nam se daje u svojoj Trojstvenoj osobi i traži od nas veliko pouzdanje u Njega kako bi mogao koracati u nama i kako bi se nama proslavljalo Njegovo Sveto ime. Ali ako se ne rodimo odozdgo, od vode i Duha ne možemo ništa, ne vidimo kako dolazi Kraljevstvo Božje, a ono je već tu. Borba je u toku jer sotona je iz svoje čeljusti ispustio rijeku otrova i mnoge plodne i dobre oranice poplavio. No srećom naša Majka je postavila mnoge brane i zaustavila ga u njegovoj kulminaciji. Tko sada našu Majku uzme za ruku, ide sigurno u susret svome Spasitelju koji dolazi da nas spasi.

Zato dragi moji, čvrsto držite Gospu za ruku jer bez Nje je nemoguće svladati zlotvora koji vreba iza svoje zasjede. Ona sve ljubi, a osobito svoje svećenike jer su svećenici izbor Isusova srca. I Isusovo srce se veseli kada vidi svoje svećenike kako zajedno surađuju sa Njegovom Majkom. Zato dragi svećenici pustite se Gospi, Majci da vas vodi, da se brine za vas kao što se brine i vaša zemaljska majka. Sa Njom sve možemo, doći i do onih koji nisu upoznali svoga Stvoritelja. Vas dragi vjernici molim, molite za svoje svećenike, jer oni su potrebni vaših molitava a ne prijateljstava i poklona ili drugih znakova pažnje. Najveći poklon ili najveća pažnja koju možete iskazati svećeniku jest da molite i postite za njega.

Sve vas blagoslivljam u ime Isusa Krista! Mir vama!