Knjiga "99 molitava za djecu"

Na konferenciji za medije u prostorijama nakladne kuće Verbum u četvrtak 29. rujna predstavljena je knjiga

"99 molitava za djecu", a knjigu su predstavili mr. sc. Petar Balta i dr. sc. Miro Radalj, glavni urednik i direktor nakladne kuće Verbum.  

Dječja autorica Juliet David, čitateljima poznata po hit izdanju za djecu "Biblija za malene", kao i interaktivnim izdanjima "Biblija za malene – Igraj se i nauči" te "Veliko božićno putovanje", u suradnji s ilustratoricom Elinom Ellis priredila je knjigu "99 molitava za djecu". Molitve je hrvatskome jeziku prilagodio dr. sc. Miro Radalj, a zbog ritmičnosti koju posjeduje svaka molitva knjiga će se svidjeti djeci.

Ova zanimljiva knjiga donosi 99 molitava koje prate prigodne ilustracije, a donosi molitve za svaki dan, molitve za posebne dane, te molitve hvale, blagoslova i prošnje. Knjiga će zasigurno biti zanimljiva djeci, ali i roditeljima koji s njima budu čitali i izgovarali ove molitve.

Knjiga je objavljena u koloru, a ovo lijepo i praktično izdanje veličine 21 x 21 centimetar prikladno je opremljeno u tvrdom uvezu, što omogućuje jednostavnije korištenje i samoj djeci.

Na uvodnim stranicama predviđen je prostor za posvetu zbog čega svaka pojedina knjiga dobiva i osobnu notu. Bilo da je se daruje vlastitoj djeci ili bližnjima, ova će knjiga biti značajna poveznica između onoga tko daruje i kome se daruje. Lijepe, djeci prilagođene ilustracije, kao i molitve za različite prigode objavljene u knjizi zasigurno će biti korisno i vrijedno pomagalo i onima koji rade s predškolskom djecom i djecom iz nižih razreda osnovne škole.

Knjiga "99 molitava za djecu" dostupna je u svim knjižarama Verbum kao i preko web knjižare Verbum.hr, a moguće je više o njoj saznati na linku ovdje, gdje je se može i prelistati.

Označeno u