Lipanjski broj revije Svjetlo riječi

Iz tiska je izišlo lipanjsko izdanje revije Svjetlo riječi. Tema ovomjesečnog broja, u koju čitatelje uvodi dr. sc. don Josip Mužić, je Duhovi: sakramentalna narav crkve.

Pored tekstova koji se bave odabranom temom, revija i ovoga puta obiluje raznovrsnim tekstovima iz područja vjere, društva i kulture. Zato, čitajte novi broj revije i okrijepite svoju dušu mislima fra Janka Ćure, Stjepana Licea, fra Josipa Ikića i Hrvoja Kalema, a svoje tijelo jelima s. Anđelke Jakovljević i ljekovitom biljkom šćiricom koja je predstavljena u Fra Jurinoj biljnoj ljekarni. Svoje znanje obogatite tekstovima o kulturi i književnosti Leone Sabolek, s. Elvire Lovrić i Ive Pranjkovića, a svoju radoznalost nagradite opisima čudesnih mjesta u tekstovima fra Damira Pavića i Dalibora Balliana ili reportažom o župi sv. Ilije Proroka u Novom Šeheru.

Stalni suradnici Marko Karamatić i Boris Havel i ovoga puta pišu o aktualnim političkim i društvenim temama, dok Boris Beck promišlja o suvremenoj slici čovjeka, njegovoj svijesti i našem odnosu prema umjetnoj inteligenciji. O neraskidivoj vezi duhovnosti i slobode u današnjem svijetu saznajte iz teksta prof. dr. Snježane Šušnjare, o Crkvi i njenoj budućnosti čitajte u tekstu dr. sc. fra Vilija Radmana, a ne propustite pročitati i zanimljiv razgovor sa željezanskim biskupom mons. dr. Egidijem Živkovićem.

Lipanjski broj revije potražite u najbližem župnom uredu ili u knjižarama Svjetla riječi u Vitezu i Livnu ili ga naručite pozivom na broj telefona 033 726 200 ili e-mailom na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Širimo svjetlo.

Označeno u