„Moja priča“ iz Angelluma je prekrasna katolička radosnica

Oduševljenje prvih korisnika Angelluma - jedinstvenog čuvara uspomena

Iza mladih kreativaca okupljenih oko Angelluma, kreativne kršćanske platforme, je šest tjedana aktivnosti. Njihov je rad u tome razdoblju podržalo preko 5300 korisnika na Facebooku s kojima na svakodnevnoj bazi komuniciraju.

Prva kreacija iz Angelluma je ''Moja priča'', knjiga djetinjstva i jedinstveni čuvar uspomena na sve važne trenutke i sakramente do 10 godine djetetovog života. Tim mladih ljudih iz Zagreba, Splita i Hercegovine svojim kreativnim radom u društvo žele unijeti svježinu i širiti ljepotu isprepletenu kršćanskom porukom, a prvi korak u tome izlazak je ove katoličke knjige djetinjstva.

„Moja priča“prati djetetovo odrastanje od njegova začeća u majčinoj utrobi do prve svete pričesti, kada po prvi puta pristupa euharistijskom stolu .

U njihovom slučaju, dakle, nije riječ o običnoj priči nego o priči koju će svaki korisnik sam ispisati. „Moja priča“ je, zapravo, priča koja slavi postojanje. Ona na 92 stranice u kožnim koricama i zlatotisku te kvalitetnom papiru donosi najvrjednije događaje i uspomene djetetova života i njegova rasta u okružju obitelji, prijatelja i Majke Crkve.

U vrijeme Božića i božićnih blagdana „Moja priča“ je stigla u mnogo domova i, sudeći po prvim reakcijama, izazvala veliko oduševljenje onih koji su ju dobili u svoje ruke. Oduševljenje „Mojom pričom“ možda ponajbolje opisuje reakcija mlade obitelji Bošnjak iz Širokog Brijega.

„Ovo je prekrasna katolička radosnica, dobili smo ju na poklon i oduševljeni smo. Poseban tekst uz svaki događaj izaziva suze radosnice“, istaknuli su iz obitelji Bošnjak.

Prve reakcije na „Moju priču“, dakako, raduju i same kreativce koji su ju osmislili. Iz Angelluma obećaju kako će dati sve od sebe kako bi i dalje stvarali kvalitetne i kreativne proizvode u kojima će uživati svi korisnici.

Dug i zanimljiv je put pred njima, a mi im želimo uspjeh i blagoslov na tome putu s ciljem isticanja pravih vrijednosti i stvaranja boljeg okruženja u kojem živimo

Označeno u