Znate li da je i Angellum u Njemačkoj?

Znamo svi da nas je jako puno daleko od svojih domova... Međutim, Angellum se sa svojim prijateljima pobrinuo da bude dostupan i u Njemačkoj u ovim teškim vremenima kada nam je na neki način reducirana sloboda i odlazak u domovinu.

Znamo koliko je život u tuđini u isto vrijeme, a na različite načine - i lakši i teži. Nosi teško breme života izvan Domovine, daleko od djedovine, a nerijetko daleko i od bližnjih i prijatelja.

Angellum Vam omogućava da dašak onoga što poznajete i za čime čeznete, udahnete u svoj dom. Pomozite nam da Vas učinimo radosnijima!

angellum-citati-poklon-za-krstenje.jpg

Angellum možete naručiti i kao poklone za različita slavlja Vaših bližnjih, prijatelja i poznanika - za krštenja, pričesti, krizme, vjenčanja, mlade mise, za useljenja, rođendane ili jednostavno kao divan znak pažnje kojemu ne treba poseban povod.

Kontaktirajte ih i sigurno smo da će sve od sebe da najljepše katoličke darove proizvedene u Hrvatskoj dostavimo upravo do ulaznih vrata Vaših domova!

P.s. Moja priča i zlatotisak u metalnom okviru (A. Čuvaru/Hvalospjev ljubavi) šalju se iz DE i na adresi su u kratkom roku, dok citati dolaze iz HR i potrebno je par dana da stignu.

Možete naručiti putem njihovog webshop-a ili putem ebay-a. Poštarina za kupnje iznad 40€ je besplatna, poručuje ekipa iz Angelluma.

Označeno u