Hodočasnici dolaze i molitvom i ispovijedi mijenjaju svoj život

U međugorsku župu hodočasnici iz cijelog svijeta dolaze od 24., odnosno 25. lipnja 1981. godine, kad je šestero djece posvjedočilo da su razgovarali s Gospom – Kraljicom Mira.

Znanstvena istraživanja, koja su vršili Francuzi, Talijani i Austrijanci, dala su rezultate koji govore u prilog vidiocima. Ni gotovo 35 godina nakon prvih svjedočenja vidjelaca o ukazanju Blažene Djevice Marije, dolasci hodočasnika u župu Međugorje ne jenjavaju.

Mjesec travanj prepoznatljiv je i po prvom većem dolasku hodočasnika. Zatekli smo ih kako mole kraj Gospina kipa, obilaze Brdo ukazanja, Križevac i sudjeluju na misama u crkvi sv. Jakova… U Međugorju trenutačno boravi više skupina hodočasnika. Kako smo doznali u Informativnom centru Mir Međugorje, u župi borave: Talijani, Nijemci, Austrijanci, Francuzi, Ukrajinci, Amerikanci, Vijetnamci, Korejci, Španjolci, Poljaci, Mađari, Englezi, Irci, Slovenci…, a hodočasnici u Međugorje dolaze, kako je zabilježeno, iz 110 zemalja svijeta, prenosi Večernji ba.

Kako tvrde mnogi hodočasnici, čuda iz Međugorja su velika. Ogledaju se u čudesnim ozdravljenjima, obraćenju, potpunoj ispovijedi, molitvenom središtu cijeloga svijeta...