Humanitarna akcija za djecu iz Ukrajine u Međugorju

Maria Vision Međugorje pokrenula je humanitarnu akciju za pomoć obiteljima koja su pristigla iz Ukrajine u Međugorje. Posebno su naglasili da prikupljaju stvari za djecu poput igračaka i školskog pribora kako bi donekle mogli nastaviti sa životom od prije i kako bi im vratili osmjeh na lice. 

U Međugorje je pristiglo dosta osoba iz Ukrajine kojima je potrebna pomoć, osobe su uplašene i tužne. Maria Vision Međugorje pomoći djeci s onim što bi svakom djetetu izmamilo osmjeh na lice. Također, osim navedenog prikupljaju namjernice, slatkiše i higijenske potrepštine.

Većinom majke i djeca iz Ukrajine smješteni su u privatnim objektima dobrih ljudi iz Međugorja koji su im ponudili svoj dom.

"Ovom akcijom želimo djeci vratiti osmjeh na lice, barem ih malo razveseliti nakon svega lošega što su proživjeli u posljednje vrijeme. Nadamo se da će ovakvih akcija biti što više kako bismo pomogli onima koji već odavno prikupljaju pomoć. Zajedno smo jači." poručila je Zdrinka Vasilj, glavna urednica Maria Vision Međugorje.

Ovim apelom pozivaju se na pomoć svi koji su u mogućnosti darovati nešto od navedenog. Pomoć se prikuplja svakim radnim danom 08-18h u prostorijama Maria Vision Međugorje.

Adresa: Šege 29, Međugorje (ulica gdje je dvorac od Patricka i Nancy)

Kontakt: + 387 63 178 263
+ 387 36 446 096

pomoc ukrajini