Molitva 2. u mjesecu uz brojne hodočasnike Mario Ostojic

Molitva 2. u mjesecu uz brojne hodočasnike

U subotu 2. listopada 2021. ponovno kao nekada, veliki broj župljana i hodočasnika okupio se u molitvi kod 'PLAVOG KRIŽA' u znak zahvalnosti za sve milosti koje je Gospa izmolila cijelom svijetu od svoga Sina u ovih 40 godina ukazanja.

Uz pjesmu, radosna, žalosna, slavna i otajstva svjetla Gospine krunice molila su se za sve 'one koji još nisu upoznali ljubav Božju' kako je Gospa sama pozvala sve nas u jednoj od poruka: „Draga djeco! … Neka vaš dan bude isprepleten malim žarkim molitvama za sve one koji nisu upoznali Božju ljubav.“ (iz Gospine poruke 25. veljače 2008.)

Sama vidjelica Mirjana ovako je objasnila Gospina ukazanja koja je imala svakog drugog dana u mjesecu od 2. kolovoza 1987. godine pa sve do 18. ožujka 2020.:

„Znate, ukazanja 2. u mjesecu su za one koji imaju još nije poznata Božja ljubav, Gospa ih čeka kao Majka s velikom žalosti za svojom djecom ». Želi svoju djecu dovesti na pravi put i kao majka pati kad vidi naša tvrda srca . Na mom licu se vidi bol naše Majke. Ponekad nakon ukazanja vidim da ljudi misle na druge stvari, ali ne i na ono što je važno: bez noge ili ruke možete ići u nebo, ali bez duše ne možete. Kad ovo shvatimo, mnogo bitnih stvari će se promijeniti.“

molitva-2-u-mjesecu-1.jpg

Foto: Mario Ostojić