Severina posjetila Međugorje

Ovih dana na desetke tisuća mladih i starih u boravi u Međugorju na 26. Mladifestu. Mladi uživaju u svakodnevnim molitvama, katehezama, svjedočanstvima i pjesmama.

Također, mnoštvo poznatih prisustvuje na 26. Mladifestu, među njima je i poznata Hrvatska pjevačica Severina, Severina je Međugorje posjetila sa svojim sinom Aleksandrom! Na Facebooku je stavila sliku na kojoj je sa sinom, a slikana je ispred Gospinog kipa, te je napisala Gospinu poruku:

"Draga djeco, ja kao majka koja ljubi svoju djecu vidim koliko je teško vrijeme koje živite. Vidim vašu patnju, ali vi trebate znati da niste sami. Moj Sin je s vama. Posvuda je. Nevidljiv je, ali ga možete vidjeti ako ga živite. Svjetlost koja vam obasjava dušu i daje mir je On. On je crkva koju trebate ljubiti i uvijek se moliti i boriti za nju, ali ne samo riječima, već djelima ljubavi. Djeco moja, učinite da svi spoznaju moga Sina, učinite da bude ljubljen, jer istina je u mome Sinu rođenom od Boga - Sinu Božjem. Ne gubite vrijeme razmišljajući odviše. Udaljit ćete se od istine. Jednostavnim srcem prihvatite njegovu riječ i živite je. Ako živite njegovu riječ, molit ćete. Ako živite njegovu riječ, ljubit ćete milosrdnom ljubavlju. Ljubit ćete jedni druge. Što budete više ljubili bit ćete dalje od smrti. Za one koji budu živjeli riječ moga Sina i koji budu ljubili, smrt će biti život. Hvala vam. Molite da možete moga Sina vidjeti u vašim pastirima. Molite da ga možete zagrliti u njima..."

Označeno u