SRIJEDA: Poziv na molitvu kod 'Plavog križa'

Od 2. kolovoza 1987. godine svakog drugog dana u mjesecu vidjelica Mirjana je imala javno Gospino ukazanje na kojem su okupljeni vjernici molili posebno za one koji nisu upoznali Božju ljubav – kako ih je sama Gospa nazvala.

Nakon prestanka ovih ukazanja koje je Gospa najavila 18. ožujka 2020., svakog drugog dana u mjesecu na istom mjestu, kod „plavog križa“, nastavila se okupljati grupa vjernika, župljana i hodočasnika koji su nastavili moliti na istu nakanu i u zahvalnost Gospi na sve primljene milosti.

Ove godine 2. ožujka pada na čistu srijedu, Pepelnicu – dan koji je Papa odredio kao DAN POSTA I MOLITVE ZA MIR U UKRAJINI:

Na poticaj zajednice „Svjetlo Marijino“ (zajednicu čine osobe iz istočno-europskih zemalja uključujući Ukrajince), ove srijede u 8.30 sati, molit će se krunica (četiri otajstva) za prestanak rata i mir u Ukrajini, te za sve „one koji još nisu upoznali Božju ljubav.“

Mary TV će prenositi molitveni susret uživo, pa će i oni koji nisu fizički prisutni u Međugorju moći sudjelovati.

Odgovorimo na Gospin poziv:

25. veljače, 2021.

„Draga djeco! Bog mi je dopustio da i danas budem s vama, da vas pozovem na molitvu i post. Živite ovo vrijeme milosti i budite svjedoci nade, jer ponavljam vam, dječice, da se molitvom i postom i ratovi mogu suzbiti. … Hvala vam što ste se odazvali mome pozivu.“