Učenica generacije OŠ Bijakovići nagrađena vrijednom nagradom

Lijepa tradicija nagrađivanja najboljih učenika u OŠ Bijakovići nastavljena je i ove godine pa je tako Mile Ostojić, predsjednik Vijeća MZ Bijakovići, Marini Kozini, kao ovogodišnjoj učenici generacije OŠ Bijakovići, uručio vrijednu nagradu.

Marina je osam razreda u OŠ Bijakovići završila kao apsolutna odlikašica te je na temelju posebnih kriterija utvrđenih školskim Pravilnikom proglašena najboljom učenicom generacije.

Na današnjoj svečanosti prof. Veselko Pehar, ravnatelj OŠ Bijakovići, uručio je diplomu učenici generacije te je nagradio i po jednog najboljeg učenika iz svakog odjeljenja završnih razreda. Tako su  Fabijan Šego i Ana Šego od ravnatelja na dar dobili monografiju „Stotinu i deset godina školstva u Bijakovićima i Međugorju“, dok će Josipa Dragićević svoju nagradu dobiti naknadno jer danas nije mogla nazočit svečanosti u OŠ Bijakovići.

Ravnatelj Pehar i predsjednik Vijeća MZ Bijakovići Ostojić svim su učenicima čestitali na postignutom uspjehu, posebice ističući Marinu kao učenicu generacije i činjenicu da je uspjeh učenika uvijek i uspjeh njihovih nastavnika i profesora, kao i cijele škole.

Osnovna škola Bijakovići ove se godine može pohvaliti s 26 učenika koji su osmi razred završili s odličnim uspjehom.