Župne obavijesti i molitveni program u Međugorju

Svete mise u iduću nedjelju u 7, 8, 9:30, 11 i 18 sati. U područnim crkvama u Miletini, Vionici i Šurmancima u 9 sati.

Sutra, 22.11. je sveta Cecilija. Naš zbor „Kraljica mira“ će proslaviti svoju zaštitnicu na večernjoj svetoj misi. Sveta misa slaviti će se na nakanu za pokojne članove zbora.

21. OBLJETNICA OD FRA SLAVKOVE SMRTI
U srijedu, 24. 11. je dvadeset prva obljetnica smrti našeg fra Slavka Barbarića. Tom prigodom na Križevcu u 14 sati molit ćemo križni put, a svetu misu za fra Slavka slavit ćemo navečer u 18 sati.

U četvrtak, 25.11. je redovito mjesečno cjelonoćno klanjanje i kao što je uobičajeno, imat ćemo zajedničko klanjanje od 19 do 20 sati, a nakon toga Presveto će biti izloženo u crkvi do 7 sati ujutro. Na blagdan sv. Kate u četvrtak, 25. 11. u 14 sati bit
će sveta misa na groblju Srebrenica u Miletini.

U iduću nedjelju je prva nedjelja Došašća. Neka nam ovo vrijeme Došašća pomogne da malo bolje promislimo naš dosadašnji život i donesemo odluke o njegovu poboljšanju. Tijekom Došašća slavit ćemo svete mise zornice u 6 sati ujutro svaki dan osim nedjelje. Kao i prošlih godina neće biti svete mise u 7:30 već samo misa zornica na kojoj ćemo moliti i za naše pokojne za
koje ste vi nakanili.

ADVENTSKI VIJENCI
Nakon svetih misa u iduću prvu nedjelju Došašća, naši framaši će prodavati adventske vijence koje su sami izradili u proteklim danima. Kupovinom vijenaca podržite njihov trud i rad,a sav prihod ide u humanitarne svrhe.

Župni list pročitajte OVDJE.