Župne obavijesti i molitveni program u Međugorju

Najnoviji župni listić sa obavijestima i misnim nakanama za pokojne možete pogledati OVDJE!

Od utorka (1. lipnja) mijenja se satnica večernjeg molitvenog programa. Ljetni molitveni program bit će od 1. lipnja do 1. rujna.

Krunica će počinjati u 18 sati, a sveta misa u 19 sati. Klanjanje Presvetom Oltarskom Sakramentu utorkom, četvrtkom i subotom nakon večernje svete mise, od 20 do 21 sat. Križni put petkom i molitva krunice na Podbrdu nedjeljom bit će u 16 sati. Danas na Podbrdu molimo krunicu u 14 sati, a u petak je križni put na Križevcu u 16 sati (ljetni molitveni program).

Nove brojeve katoličkog tiska imate na ulazu u crkvu i u našem župnom uredu.

Svete mise u iduću nedjelju su po redovitom nedjeljnom rasporedu; u 8, 9:30, 11 i 19 sati, a u područnim crkvama (Miletini, Vionici i Šurmancima) u 9 sati.

ZAHVALNICA
U nedjelju, 6. lipnja u 9.30 sati je misa zahvalnica za proteklu školsku godinu. Pozivaju se učenici, roditelji i svi djelatnici Osnovne škole Bijakovići na sudjelovanje u ovom misnom slavlju kojim ćemo zahvaliti Gospodinu za sve njegove darove.

U utorak, 1. lipnja u 20 sati u kapelici klanjanja bit će sv. misa i obnova zavjeta za mlade iz župe Međugorje.
Pozivamo roditelje i mlade iz naše župe da se odazovu na ovaj poziv.

Obavijest iz Majčina sela glede upisa u vrtić “Sveta Mala Terezija”
U utorak, 1. lipnja t.g., počinje upis predškolske djece u vrtić sv. Mala Terezija u Majčinu selu, za novu školsku godinu 202/2022. i trajat će do 25. lipnja tekuće godine. Upis se obavlja u Vrtiću u vremenu od 8 do 16 sati. Za upis roditelji trebaju donijeti djetetov rodni list, liječničko uvjerenje i dovesti dijete. Dodatne obavijesti moguće je dobiti u samom vrtiću ili na telefonskom broju: 063/ 434 225.

U četvrtak, 3. lipnja je svetkovina PRESVETOG TIJELA I KRVI KRISTOVE (TIJELOVO). Zapovjedna je svetkov- ina. Svete mise samo u župnoj crkvi 8, 11 i 19 sati. Nakon večernje svete mise imat ćemo procesiju s Presvetim. Procesija kreće od crkve ulicom do mosta, zatim cestom prema školi i vraća se pred crkvu.

Idući petak, subota i nedjelja prvi su u mjesecu i dani su pomirenja. Sveta misa u Miletini je u petak u 7 sati, a na Vionici u subotu u isto vrijeme.