Župne obavijesti i molitveni program u Međugorju

Svete mise u iduću nedjelju u 7, 8, 9:30, 11 i 18 sati. U područnim crkvama, u Miletini, Vionici i Šurmancima u 9 sati.

SVETA CECILIJA - U utorak, 22.11. je sveta Cecilija. Naš zbor „Kraljica mira“ će proslaviti svoju zaštitnicu na večernjoj svetoj misi. Sveta misa slaviti će se na na- kanu za pokojne članove zbora

22. OBLJETNICA OD FRA SLAVKOVE SMRTI - U četvrtak, 24.11. je dvadeset druga obljetnica smrti našeg fra Slavka Barbarića. Tom prigodom na Križev- cu u 14 sati molit ćemo križni put, a svetu misu za fra Slavka slavit ćemo navečer u 18 sati.

U petak, 25.11. na groblju Srebrenica u Miletini bit će sveta misa u 14 sati povodom sv. Kate. Nakon mise bit će susret mještana Miletine.

U iduću nedjelju je prva nedjelja Došašća. Tijekom Došašća slavit ćemo svete mise zornice u 6 sati ujutro svaki dan osim nedjelje. Kao i prošle godine neće biti svete mise u 7:30 već samo misa zornica na kojoj ćemo moliti i za naše pokojne.

ADVENTSKI VIJENCI

- Nakon svetih misa u iduću prvu nedjelju Došašća, naši framaši će prodavati adventske vijence koje su sami izradili u proteklim danima. Kupo- vinom vijenaca podržite njihov trud i rad, a sav prihod ide u humanitarne svrhe.

Župni ured u suradnji s humanitarnom organizacijom „Marijine ruke“, organizira pomoć za potrebite u župi Konjic. Pakete s osnovnim životnim namirnicama možete donijeti u ured Marijinih ruku od 13. 11. do 10. 12. u vremenu od 8 do 14 sati kao i u naš župni ured u vremenu do 18 sati.

Župni list pogledajte OVDJE.