Darujemo Vas kalendarima MEĐUGORJE - FATIMA 2017

Dragi naši čitatelji portala medjugorje-info.com, povodom božićnih blagdana ovaj put Vas darujemo s ukupno četri prigodna kalendara. Sve što trebate je da pratite našu facebook stranicu medjugorje-info.com na kojoj ćemo kroz slijedeća četri dana postaviti vam po jedno pitanje na koje će prvi točan odgovor poslan u komentar objave biti nagrađen jednim primjerom ovog uistinu predivnog kalendara koji može poslužiti i kao izvrstan planer za one koji žele slijediti Međugorska zbivanja kroz godinu.

Kalendar je inspiriran Gospinom porukom od 25. kolovoza 1991. u kojoj ona jasno kaže kako je Međugorje nastavak njene misije spašavanja svih duša i njihovog prikazivanja Bogu koju je započela u Fatimi: „…Zato vas sve pozivam, draga djeco, da molite i postite još jače (…) tako da se s vašom pomoći ostvari sve što ja želim ostvariti preko tajna koje sam započela u Fatimi. Zovem vas, draga djeco, da sada shvatite važnost moga dolaska i ozbiljnost stanja. Želim spasiti sve duše i prikazati ih Bogu. Zato molimo, da bi se ostvarilo u potpunosti sve što sam započela.“

Cilj kalendara je dakle da nas kroz njegovo svakodnevno slijeđenje podsjeti kako nam je svima odgovorna zadaća u godini Fatime, i to već od danas, dublje ući u veliku fatimsku poruku da bismo bolje shvatili što Majka Božja konkretno od nas želi, i što to znači posvetiti se Bezgrješnom Srcu i postati njezino raspoloživo oruđe za spasenje svijeta kao i za obraćenje duša.