Laudato televizija predstavlja: Progledaj srcem 2015

Nakon prošlogodišnjeg uspješnog koncerta Laudato televizija vam predstavlja novi koncert popularne duhovne glazbe „Progledaj srcem“ koji će se održati 26. studenog 2015. u zagrebačkom Domu sportova s početkom u 20 sati.

Prihodom od prodaje ulaznica pomoći će se projekt pokretanja Laudato obiteljske televizije koja s emitiranjem kreće na Božić ove godine.

Projekt pokretanja televizije koja želi promovirati kršćanske i tradicionalne obiteljske vrijednosti prepoznat je kao aktualna potreba, izazov i velika odgovornost, zbog čega je u počecima organizatorima potrebna pomoć i podrška. Jedan od načina podrške je i dolazak na koncert „Progledaj srcem“, gdje će publiku svojim nastupima razveseliti i Boga proslavljati poznati izvođači hrvatske duhovne glazbene scene. To su: Božja pobjeda, Cobus, fra Marin Karačić, Mihovil, October Light, Petra Antolić, Redovnički Band Aid, Proroci, Zbor Izvor i Zbor mladih zagrebačke nadbiskupije. Očekuje se i gost iznenađenja!

Za vrhunski glazbeni doživljaj uz izvođače će se pobrinuti orkestar pod ravnanjem Gorana Kovačića, a za duhovne poticaje i misli zadužen je poznati zagrebački studentski kapelan don Damir Stojić. MC večeri bit će Marin Periš.

Organizator koncerta „Progledaj srcem“ je Udruga Ime dobrote, uz suorganizaciju Laudato televizije i Laudato d.o.o.

Ulaznice po cijeni od 40 kuna (parter) i 50 kuna (tribine) možete nabaviti na sljedećim prodajnim mjestima:

Laudato galerije – Importanne Galleria, Iblerov trg 10-Mezannin;
Webshop: galerije.laudato.hr,
Verbum – Kaptol 29 i Teslina 11;
Croatia Records – Bogovićeva 5.

Sve informacije oko ulaznica mogu se dobiti na broju 01/ 46 46 888 ili na mail adresi: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Dođite, podržimo zajedno Laudato televiziju u nastojanju oko zajedništva, solidarnosti, ljubavi prema Bogu, čovjeku, Crkvi i Domovini!