Marino Restrepo opet nam dolazi!

Marino Restrepo  pruža nam snažno svjedočanstvo obraćenja, oslobođenja, ozdravljenja osobe koja je, od 16. godine života, živjela u drogi, promiskuitetu, magiji i svim ostalim porocima novoga doba.

Marino je rođen u katoličkoj obitelji, ali odmetnut od vjere, osoba koja pune 33 godine nije kročila u crkvu. Od 1997., kada je doživio osobni susret s Isusom, i kada je, mimo svih očekivanja, oslobođen iz zatočeništva, Marino ima samo jednu želju i jednu zadaću - svjedočiti o svome životu i obraćenju, o neizmjernoj Ljubavi Isusa Krista, o naravnim i nadnaravnim spoznajama koje su mu dane.

Marino Restrepo osnovao je misiju Hodočasnici ljubavi, koja danas djeluje u više od 30 zemalja svijeta. Marino je svjedočio u Zadru (Crkva Kraljice Mira), u Neumu (dvorana Crkve Gospe od zdravlja), u Zagrebu (dvorana Crkve Sv. Križa i Crkva Sv. Ante na Sv. Duhu) i u Špišić-Bukovici (Crkva Sv. Ivana Krstitelja). Kao vjernik koji je potpuno poslušan Crkvi, Marino djeluje slijedom službenog odobrenja svoga župnika i svoga biskupa.

       >> Svjedočanstvo o njegovom obraćenju pročitajte OVDJE

Naklada Benedikta najavila je ponovni dolazak Marina Restrepa u Hrvatsku kojem se neizmjerno radujemo. U nastavku doznajte popis mjesta u kojima će svjedočiti a ubrzo će biti objavljen cijeli program.

Dragi prijatelji,

Sretni smo što vas možemo izvijestiti da Marino Restrepo ponovno dolazi u Hrvatsku. Od 12. lipnja do 5. srpnja 2018. svjedočit će u 22 župe (18 u Hrvatskoj, 4 u Bosni i Hercegovini).

U nekima će (Zagreb Botinec, Svetice kod Ozlja, Našice), osim svjedočenja, imati predavanja/nagovore o važnim i aktualnim temama:

Novi svjetski poredak, rodna ideologija i masonerija
Uloga anđela, Marije i sakramenata u duhovnom boju
Obitelj
Dar vjere, evangelizacija i potreba za novom evangelizacijom
Čistoća i abortus
Svećenički poziv i bračni poziv
Blažena Djevica Marija, Majka Božja
Božje milosrđe u borbi između grijena i milosti.
Ubrzo ćemo na ovim stranicama i na našemu facebooku objaviti cijeli program, a sada donosimo samo popis mjesta u kojima će svjedočiti.

Banjole
Generalski Stol
Humac, Ljubuški
Ivanić Grad
Jasenice
Katuni-Kreševo
Lički Novi
Livno
Našice
Petrinja
Posušje
Pregrada
Senj
Sinac
Sisak
Split
Svetice kod Ozlja
Tomislavgrad
Velika Gorica
Zagreb, Botinec
Zagreb, Svet Mati Slobode
Zaprešić