Najava patera Ike o Domovinskoj duhovnoj obnovi 2020. u Međugorju

Prva Domovinska duhovna obnova bratovštine Marijanski zavjet za Domovinu održat će se u Međugorju od 2. do 5. travnja 2020. Voditelji duhovne obnove su p. Ike Mandurić, fra Ante Vučković i don Damir Stojić.

Poslušajte najavu Domovinske duhovne obnove našeg patera Ivana Mandurića - Ike!

Isusovac o. Ike Mandurić trenutno djeluje u Osijeku gdje je ovog ljeta dobio premještaj iz Zagreba. Proslavio svojim pastoralom među katoličkom mladeži predvodeći Studentski katolički centar (SKAC) a nedavno se vratio iz Kanade, Filipina i Australije, gdje je boravio u tzv. trećoj probaciji ili trećoj kušnji, što je drugo ime za završni čin formacije svakog isusovca. Ivan “Ike” Mandurić po struci je arhitekt koji je u 37. godini života osjetio Božji poziv da postane svećnikom. Ovaj Hercegovac rođen u Posušju i branitelj zaredio se za svećenika u svojoj 47. godini.

Don Damir Stojić hrvatski je katolički svećenik, salezijanac koji obnaša službu studentskog kapelana te pastoralno djeluje u crkvi Sveta Mati Slobode, na zagrebačkom Jarunu.

Fra Ante Vučković franjevac provincije Presvetoga Otkupitelja i profesor filozofije na Katoličkom bogoslovnom fakultetu Sveučilišta u Splitu.

Označeno u