VAZMENO TRODNEVLJE I USKRS uz Laudato televiziju

VELIKI ČETVRTAK
10:00 UŽIVO: Sveta Misa posvete ulja: Vatikan
18:00 UŽIVO: Sveta Misa večere Gospodnje: Vatikan
20:00 UŽIVO: Getsemanska ura: Jeruzalem

VELIKI PETAK
15:00 Devetnica Božjemu milosrđu
18:00 UŽIVO: Obredi Velikog petka: Vatikan
20:00 Isus, sin čovječji, scenski prikaz
21:00 UŽIVO: Križni put: Vatikan

VELIKA SUBOTA
14:00 Istovremena krunica svih Hrvata, molitva
15:00 Devetnica Božjemu milosrđu, molitva
19:30 UŽIVO: Vazmeno bdijenje: Vatikan

USKRS
10:00 UŽIVO: Sveta Misa i Urbi et Orbi: Vatikan
15:00 Devetnica Božjemu milosrđu, molitva
17:30 Klanjanje, molitva
18:30 UŽIVO: Sveta Misa: Karlovac


Nova crtana serija: SUPERKNJIGA
SUBOTOM u 9:15

Na Veliki četvrtak bit će prikazana prva epizoda popularnog animiranog filma ‘Superknjiga’, a od Velike subote, 3. travnja 2021., pa svake sljedeće subote u redovitom vremenu od 9:15 sati gledajte novu epizodu!

‘Superknjiga’ je animirana serija u produkciji The Christian Broadcasting Networka (CBN-a), koji od 1981. oživljava Bibliju za najmlađe, koristeći najnoviju tehnologiju i dizajn. Svaka epizoda ‘Superknjige’ napravljena je s povijesnom točnošću, uz korištenje citata iz Biblije, kako bi djeci prenijela te neprolazne biblijske pouke u obliku koji će ih zainteresirati i oduševiti. ‘Superknjiga‘ poučava djecu vječnim moralnim istinama i životnim vrijednostima kroz zadivljujuće biblijske pustolovine dvoje djece koja putuju u daleku prošlost sa svojim prijateljem, robotom Gizmom.

NAJAVA: 


PREMIJERA FILMA O SV. LEOPOLDU MANDIĆU: 'NA MOJIM RAMENIMA', na Uskrs 4.4. u 20:00 sati
USKRS u 20:00 sati

(On my shoulders, 2020) Ita, 105', igrani film

Redatelj Antonello Bellucco kroz krizna događanja 20. stoljeća i priče o dvjema obiteljima želio je uprizoriti život sv. Leopolda Mandića i važnost njegova lika koji je, kao Božji posrednik, mnogim ljudima kroz ispovjedaonicu spasio život. Glavni je junak ovog filma poduzetnik koji se nakon rata i krize našao u financijskim problemima i siromaštvu, a koji, ne videći drugog izlaza, razmišlja o samoubojstvu. Kroz odgovore na brojna pitanja o nadi, smislu života i životnim pitanjima, film govori o ovom Hrvatu, u svijetu poznatom ispovjedniku, koji je velik dio svog života proveo u maloj ispovjedaonici, gdje je slušao, ispovijedao i pomagao desetcima tisuća ljudi koji su mu dolazili u redovima.

NAJAVA: