Sadržaj s oznakom: Advent u Zagrebu

Zagrebačka agencija za istraživanje tržišta MSA Adria, koja posluje u sklopu Newton Media grupe, provela je terensku anketu s ciljem uvida u zadovoljstvo domaćih i stranih posjetitelja s uslugom i ponudom Adventa u Zagrebu.

Kuharica Željka već tri godine volonterski priprema svakodnevno hranu za 300-ak korisnika, iznenađena je pomamom za njezinim grahom i sarmom.

Priču o nešto drugačijem Adventu donose tri djevojke koje su otkrile njegovu drugu stranu, onu o kojoj ne razmišljamo često. Umjesto ispod grijalica pored adventskih kućica s kuhanim vinom, Anita, Veronika svoju prvu adventsku nedjelju provele su u šetnji s beskućnicima. Njihovu priču donosi Super 1.

Na Adventu u Zagrebu posjetite kućicu "Kod fratara" na Zrinjevcu, kušajte samostanska jela i pomozite Pučkoj kuhinji na zagrebačkom Sv. Duhu.

Kako bi umanjili konzumerizam na ovogodišnjem "Adventu u Zagrebu", Turistička zajednica Zagreb stavila je naglasak na klasiku i kulturu. Zainteresirani će moći tako prisustvovati raznim koncertima u crkvama. Širenju božićnog duha pridonijet će i kućica "Kod fratara" koja će biti smještena na Zrinjevcu.

Objavljeno u Najave | 8.11.2017.

Advent u Zagrebu

Agencija Coco Tours iz Međugorja organizira odlazak. Detalje oko putovanja pročitajte u nastavku:

Objavljeno u Najave | 27.10.2016.

Advent Zagreb-Graz 09-11.12.2016

Zagrebački adventski program ove je godine još bogatiji nego prije te se glavni grad Hrvatske, bez imalo pretjerivanja, svojim božićnim ugođajem može uspoređivati s ostalim srednjoeuropskim metropolama.