Sadržaj s oznakom: Alan Hržica

Dana 15. lipnja 2024. godine održan je susret molitve i slavljenja u Klagenfurtu, u Austriji, u prekrasnoj crkvi svetog Egidija.

Pjevač Alan Hržica zahvaljujući vjeri pronašao je pravi životni put i posvetio se duhovnoj glazbi te je osvojio i Porin za album Kamenita vrata live

Prošlog vikenda u Njemačkoj, u Hrvatskim katoličkim zajednicama Göppingen – Geislingen, održana je duhovna obnova. Gost predavač bio je poznati evangelizator i glazbenik Alan Hržica.

Prošlog vikenda u Njemačkoj, u našim Hrvatskim katoličkim zajednicama Göppingen - Geislingen, održana je duhovna obnova.

Objavljeno u Glazbeni kutak | 15.4.2024.

ALAN HRŽICA U ZÜRICHU

Proteklog vikenda, u Crkvi sv. Felixa i Regule u Zürichu, održana je duhovna obnova s gostovanjem poznatog glazbenika i evangelizatora Alana Hržice zajedno s njegovim glazbenim timom. 

Od 10. do 12. svibnja održat će se duhovna obnova pod vodstvom patra Sebastiana Šujevića, Ivana Džanka i Alana Hržice. Ovaj duhovni susret organiziraju dvije zajednice iz Hrvatske: Molitvena zajednica Svete obitelji iz Osijeka i Molitvena zajednica Srce Isusovo iz Zagreba. Program će se odvijati u prostoru dvorane "Majčino selo".

Alan Hržica je po prvi put gostovao u Novskoj, u župi blaženog Alojzija Stepinca, u sklopu duhovne obnove. Izrazito velik broj ljudi odazvao se na ovu korizmenu duhovnu obnovu koja je započela svetom misom pod vodstvom vlč. Krunoslava Jurakovića. 

U petak, 23. veljače 2024., u srcu Zaprešića, unutar svetih zidova crkve Kraljice apostola, odjeknula je premijera nove duhovne pjesme koja nosi snažnu evanđeosku poruku. 

Alan Hržica, renomirani kantautor duhovne kršćanske glazbe, predstavio je svoj najnoviji live album “Pjesme slavljenja vol.1“. 

Na ovom putu, njegovu misiju je podržala i Molitvena zajednica Srce Isusovo iz Zagreba, svima dobro poznata po svom evangelizacijskom radu. 

Napokon je predstavljena nova i dugo očekivana pjesma Alana Hržice i Amorosa. Ova zajednička suradnja, u kojoj sudjeluju trenutno jedni od najslušanijih izvođača kršćanske duhovne glazbe u Hrvatskoj, već privlači veliku pažnju i zanimanje slušatelja.

U subotu, 25. studenoga 2023., u crkvi Pfarrgemeinde Hl. Kreuz održan je duhovni koncert slavljenja i molitve u izvedbi poznatog glazbenika Alana Hržice.

Organizator molitvena zajednica Mlado Sunce sa svojim suradnicima službeno najavljuje održavanje humanitarnog koncerta duhovne glazbe ‘Vatra’ 09.12.2023. godine u sportskoj dvorani Pecara u Širokom Brijegu. 

Alan Hržica održao je veliki koncert moderne kršćanske glazbe u Dvorani Doma sportova u subotu, 28.10. Posjetitelji su uživali u snažnom duhovnom iskustvu, slaveći Boga kroz molitvu i zvuke omiljenih duhovnih pjesama.

"Tko pjeva, dvostruko moli" poznata je izreka sv. Augustina kojom se već dugi niz godina u svojem glazbenom djelovanju vodi naš poznati kantautor Alan Hržica (44).

Gradska dvorana u Novom Travniku večeras je definitivno bilo najljepše mjesto u Bosni, jer se slavilo i pjevalo, a razlog je 20.godišnjica župe Presvetog Trojstva. Alan Hržica je poznat po svojim izvedbama duhovnih pjesama i ima predivan glas, a publika ga je pratila i zajedno s njim pjevala, javlja centralna.ba.

Stranica 1 od 5