Sadržaj s oznakom: Čudo

Gospa se molila za srce malene Mihaele i poručila joj da se moli Kraljici mira!

Objavljeno u Duhovni kutak | 16.11.2022.

Ja znam dogodilo se "čudo"

Ja znam dogodilo se "čudo" jer"čuda se ne događaju u suprotnosti s prirodom, nego samo s onim što im podrazumijevamo pod prirodom.

Otac John Bok izbjegao je veliki sudar 2. listopada 2022., kada je terensko vozilo poletjelo u zrak i preletjelo njegov automobil.

Čudo koje se u 17. stoljeću dogodilo u Montserratu posvješćuje nam da čistilište postoji i kako su duše potrebne molitava vjernih.

ANGELA BARONNI iz Kanade susrela se s Ivanom Pavlom II. 2002. godine. Bolovala je od karcinoma koštane srži. Papa je molio nad njom, položio ruku na njezinu glavu i učinio znak križa. Ustala je iz kolica, a njen liječnik potvrdio je kako je potpuno zdrava.

Moja kćer Nicole nosila je blizanke, no došlo je do velikih komplikacija.

U zadnje vrijeme dogodila su se mnoga čudesna ozdravljenja po zagovoru ovog Božjeg ugodnika, no ozdravljenje ove žene uzeto je kao posebno čudo koje je utjecalo na beatifikaciju Ivana Pavla II. i njegovo proglašenje svetim 27. travnja 2014. na Trgu sv. Petra u Rimu.

Osim vidljivih stigmi, postoje i one nevidljive ili duhovne dok su od svete Terezije Avilske (Avila, Španjolska, 28. ožujka 1515. - Alba de Tormes, 14. listopada 1582.), mističarke, književnice  i reformatorice redovničke zajednice karmelićanki bile neuobičajene.

O nastanku župe koju je na samu novu godinu 1941. godine ustanovio zagrebački nadbiskup dr. Alojzije Stepinac.

Ovo čudo dogodilo se prije nekoliko godina u Italiji. Radi se o čovjeku koji se zove Luciano. Bio je paraliziran.

Čudo iscjeljenja Uga Feste posredstvom slike koja se štuje u crkvi u Šurmancima samo nekoliko kilometara udaljenoj od Međugorja bilo je jedan od dokaza pri beatifikaciji sestre Faustine Kowalske i priznanju pobožnosti prema Milosrdnom Isusu, te proglašenju blagdana Milosrđa u prvu nedjelju poslije Uskrsa. Ova se slika(ikona) nalazi iznad oltara koja je upravo zbog toga posvećena Milosrdnom Isusu.

Krv svetog Januarija prešla je u tekuće stanje u ponedjeljak u Napulju, prenosi CNA.

Moj je otac bio ateist. Bilo je to prirodno jer su i njegov otac i djed bili ateisti. Mamu su odgojili roditelji koji su bili kršćani, ali dvije su njezine tete bili spiritistički mediji.

Branio je kršćanstvo protiv arijanske hereze pa je zbog toga progonjen i ubijen 19.9. za vrijeme cara Dioklecijana (305.god)

Nitko ne može točno utvrditi koliko se dogodilo čuda i čudesnih ozdravljenja otkako se u međugorskoj župi Gospa ukazala djeci.

Egzorcist iz Sicilije prisjetio se Marije koju je Sotona mučio pet godina

Stranica 1 od 8