Sadržaj s oznakom: Čudo

Župa u Oklahomi koju je ovaj tjedan pogodio snažan tornado pretrpjela je ozbiljnu štetu. Ipak, usred ruševina, razbijenih stakala i vjetrova koji su puhali nevjerovatnom snagom tabernakul s Kristovim tijelom ostao je netaknut.

To je "preživjela relikvija s najizravnijim kontaktom sa svetim Ivanom Pavlom II."

Ova glazba otkrivena je na zvijezdama ogrtača među cvijećem na haljini Djevice od Guadalupe.

Gospa se molila za srce malene Mihaele i poručila joj da se moli Kraljici mira!

ANGELA BARONNI iz Kanade susrela se s Ivanom Pavlom II. 2002. godine. Bolovala je od karcinoma koštane srži. Papa je molio nad njom, položio ruku na njezinu glavu i učinio znak križa. Ustala je iz kolica, a njen liječnik potvrdio je kako je potpuno zdrava.

U zadnje vrijeme dogodila su se mnoga čudesna ozdravljenja po zagovoru ovog Božjeg ugodnika, no ozdravljenje ove žene uzeto je kao posebno čudo koje je utjecalo na beatifikaciju Ivana Pavla II. i njegovo proglašenje svetim 27. travnja 2014. na Trgu sv. Petra u Rimu.

Moja kćer Nicole nosila je blizanke, no došlo je do velikih komplikacija.

Dok su hitne službe spašavale dječaka, njegov stariji brat klečao je na rubu bazena moleći se Bogu za život svog mlađeg brata.

Osim vidljivih stigmi, postoje i one nevidljive ili duhovne dok su od svete Terezije Avilske (Avila, Španjolska, 28. ožujka 1515. - Alba de Tormes, 14. listopada 1582.), mističarke, književnice  i reformatorice redovničke zajednice karmelićanki bile neuobičajene.

Ovo čudo dogodilo se prije nekoliko godina u Italiji. Radi se o čovjeku koji se zove Luciano. Bio je paraliziran.

O nastanku župe koju je na samu novu godinu 1941. godine ustanovio zagrebački nadbiskup dr. Alojzije Stepinac.

Čudo iscjeljenja Uga Feste posredstvom slike koja se štuje u crkvi u Šurmancima samo nekoliko kilometara udaljenoj od Međugorja bilo je jedan od dokaza pri beatifikaciji sestre Faustine Kowalske i priznanju pobožnosti prema Milosrdnom Isusu, te proglašenju blagdana Milosrđa u prvu nedjelju poslije Uskrsa. Ova se slika(ikona) nalazi iznad oltara koja je upravo zbog toga posvećena Milosrdnom Isusu.

Krv mučenika svetog Januarija ponovno je u utorak na svečev blagdan prešla u tekuće stanje.

Krv svetog Januarija prešla je u tekuće stanje u ponedjeljak u Napulju, prenosi CNA.

Moj je otac bio ateist. Bilo je to prirodno jer su i njegov otac i djed bili ateisti. Mamu su odgojili roditelji koji su bili kršćani, ali dvije su njezine tete bili spiritistički mediji.

Branio je kršćanstvo protiv arijanske hereze pa je zbog toga progonjen i ubijen 19.9. za vrijeme cara Dioklecijana (305.god)

Stranica 1 od 9