Sadržaj s oznakom: Čudo

Isus je poslao apostole da idu propovijedati evanđelje po cijelom svijetu. Apostol Jakov otišao je u Španjolsku.

Objavljeno u Svjedočanstva | 26.3.2023.

Čudo u Blanotu

Selo Blanot smješteno je u dugačkoj, uskoj nizini okruženoj slikovitim planinama. Iako je zbog svoje lokacije ovo selo bilo ugla­vnom nepoznato, Bogu je bilo drago.

Zovem se Denise i dolazim iz Cape Coda u Massachusettsu. U Međugorje sam počela dolaziti od 1985., kad sam o ovome mjestu čula na očevom sprovodu.

Objavljeno u Duhovni kutak | 16.3.2023.

Prvo čudo Isusove krvi

Donosimo vam viđenja bl. Katarine Anne Emmerick, Marije Agredske i Marije Valtorte koje izvanrednim mističnim darovima ulaze duboko u otajstvo Isusovog života te su time u jedinstvenom razmatranju opisale Isusovu muku i događaje u neposrednoj okolini koji su se zbivali u to vrijeme. U jednom od tih viđenja dotakle su se i čudesnog izlječenja časnika Longina, rimskog vojnika koji je probio kopljem Kristov bok na križu.

Euharistijsko čudo u Buenos Airesu dogodilo se 1996. godine kada je Jorge Mario Bergoglio bio pomoćni biskup kardinalu Quarracinu. Kada je sadašnji papa Franjo postao nadbiskupom Buenos Airesa, zapovjedio je da se to fotografira i ispita.

Gospa Lurdska je uvijek blizu bolesnih tako da je ovaj događaj uistinu znakovit, onima koji poznaju snagu molitve!

Bog je čudesno ozdravio ženu koja je 14 godina trpjela jake bolove nakon što je rodila sina.

Molitva majke Alex Seaman nije samo saslušana već i uslišena

Ovo je priča o prekrasnom čudu koje se dogodilo nekoliko dana prije Božića 1956. u Mađarskoj, za vrijeme komunističke okupacije. Priča nam dolazi od oca Norberta, župnika u Budimpešti, koji je kasnije pobjegao na Zapad.

Svaka rođena beba predstavlja pravo malo čudo i veliku sreću roditeljima kojima je jedina želja da se rodi zdravo.

U najkraćim crtama – Prvi svjetski rat, ili Veliki rat od 1914. do 1918. godine bio je dotad najveći sukob u povijesti čovječanstva. Bio je to globalni oružani sukob između dva saveza država (Antantai Središnje sile) koji se odvijao na više kontinenata od 28. srpnja 1914. do 11. studenoga 1918. godine.

Gledam kroz prozor i primjećujem Božje čudo.

Koliko još čuda čekaju ispunjenje:

Ova glazba otkrivena je na zvijezdama ogrtača među cvijećem na haljini Djevice od Guadalupe.

Gospa se molila za srce malene Mihaele i poručila joj da se moli Kraljici mira!

Stranica 1 od 9