Sadržaj s oznakom: Čudo

Krv mučenika svetog Januarija ponovno je u utorak na svečev blagdan prešla u tekuće stanje.

Moj je otac bio ateist. Bilo je to prirodno jer su i njegov otac i djed bili ateisti. Mamu su odgojili roditelji koji su bili kršćani, ali dvije su njezine tete bili spiritistički mediji.

Branio je kršćanstvo protiv arijanske hereze pa je zbog toga progonjen i ubijen 19.9. za vrijeme cara Dioklecijana (305.god)

Nitko ne može točno utvrditi koliko se dogodilo čuda i čudesnih ozdravljenja otkako se u međugorskoj župi Gospa ukazala djeci.

Objavljeno u Poučne priče | 25.8.2023.

Čudo umnoženih hostija

U oratoriju Valdocco slavio se neki veliki blagdan.

Egzorcist iz Sicilije prisjetio se Marije koju je Sotona mučio pet godina

Ispovijed pomaže obraćenju i ozdravljenju

Ozdravljenje po zagovoru  Majke Tereze dogodilo se brazilskom inženjeru(35) koji je bolovao od tumora na mozgu i trebao je biti operiran, ali su mu prognoze bile slabe.

“Otvorila sam oči i mogla sam savršeno vidjeti”, rekla je Jimena, 16-godišnja španjolska hodočasnica na Svjetskom danu mladih, koja je posvjedočila čudesnom ozdravljenju tijekom Svete Mise, javlja CNA.

1. Čudesno porijeklo svete Krunice, koje pomalo podsjeća na način na koji je Bog objavio Zakon na Sinaju, jasno pokazuje važnost ove uzvišene pobožnosti.

Kroz čitavu ljudsku povijest Bog na čudesne načine djeluje u ljudskom rodu.

Maleni Côme poslan je kući na palijativnu skrb. Godinu dana kasnije, živ je i osvaja srca. S vremena na vrijeme zbog životnih okolnosti zaboravimo da je život dar od Boga.

Gospodin je po svetom Šarbelu učinio stotine tisuća čuda još dok je bio živ kao katolički monah i pustinjak, a ona su se nastavila i nakon njegove smrti 24. prosinca 1898. sve do danas u više od 133 zemalja diljem svijeta.

1411. dogodilo se čudo u Ludbregu.

Objavljeno u Svjedočanstva | 30.6.2023.

Veliko čudo

Jedan puta u godini, za blagdan svetog Antuna, oživi neveliko samostansko dvorište.

Stanovala je u Milanu, stekla diplomu upravne tajnice, radila na „Instituti Clinici di Perfezionamento“ u Milanu...

Stranica 1 od 9