Sadržaj s oznakom: don Josip Mužić

Danas puno kompliciramo kada je riječ o obitelji katehetski, pedagoški, psihološki, teološki i svakako, a stvari su u konačnici vrlo jednostavne. Mi kršćani trebali bismo vjerovati ne samo da nas je Bog stvorio nego i da nam je objavio kako živjeti.obitelj jezeroBespotrebno zapetljavanje je ništa drugo nego posljedica grijeha koji zamračuje ispravno rasuđivanje.

Don Josip Mužić, teolog i svećenik nevjerojatnom jednostavnošću govori o društvu u kojem živimo, uništavanju Crkve, kontra-vjeri, masonima, antikristu, moliteljima na trgovima.

Prije nekoliko dana više od 25 biskupija diljem svijeta izrijekom su zabranile blagoslov istospolnih parova, odnosno implementiranje Deklaracije Fiducia supplicans, dvosmislenoga i ne jasnoga Dokumenta Dikasterija za nauk vjere.

U emisiji Agape, voditelja i urednika fra Marija Knezovića gostovao je prof. dr. don Josip Mužić.

U podcastu Mreža Riječi don Josip Mužić svjedoči o svom osobnom putu prema svećeništvu, izazovima s kojima se svećenici danas susreću te o opstojnosti prakse celibata u Katoličkoj Crkvi. Osvrnuo se i na mnoge aktualne teme poput blagoslova istospolnih parova i mogućnosti ređenja žena.

Na Radio Mariji, u emisiji „Sjaj istine“, don Josip Mužić progovorio je o problemu progona euharistije u današnjoj Crkvi.

Na znanstvenom skupu "Znanost ili dogma" koji se ovu nedjelju održao u Zagrebu jedan od govornika bio je prof. don Josip Mužić. U svom predavanju istaknuo je kako je rat koji se danas vodi protiv čovjeka usmjeren na uništavanje obitelji te ubijanje Boga u čovjeku. Cijelo predavanje poslušajte u nastavku:

Ne možemo se pravdati da nismo shvatili šta se događa. Imamo razum za prepoznavati znakove i izvlačiti pouke

U subotu, 5. kolovoza, 2023. godine na blagdan Gospe Snježne, na brdu Malenici iznad Vojkovića, (na mjestu ukazanja) u Župi Roško Polje, prvi put se služila sveta misa. Sv. misu predvodio je don Josip Mužić, a koji je o progonjenim ukazanjima nakon Drugog svjetskog rata imao i ciklus emisija na Radio Mariji (emisija Sjaj istine, četvrte subote u mjesecu u 17.00 h)

Razgovor s prof. dr. sc. don Josipom Mužićem

U podcastu „55 minuta kod Željke Markić“ gostovao je don Josip Mužić. Ovaj profesor moralne teologije i filozofije na katedri Teološkog fakulteta u Splitu stekao je tijekom svog obrazovanja dva doktorata, autor je više knjiga, upravitelj župe sv. Filip Neri.

Tko još drži da maturalno putovanje pomaže u stjecanju znanja i odgoja? U ogromne većine služi za prenošenje mnogočega negativnog.

Poslušajte snažnu propovijed don Josipa Mužića sa korizmene duhovne obnove u župi sv. Josipa u Dugom Ratu u kojoj govori o važnosti prenošenja vjere u obitelji.

Don Josip Mužić u emisiji Oasis in tempore objašnjava kako i zašto se ispovijedati.

  U pokori se lakše oduprijeti napasniku...

"Kažemo da smo vjernici a najčešće živimo kao nevjernici to pokazuje i činjenica da nam je post i odricanje neprihvatljivo, a istodobno trapiti tijelo puno većim pokorama, radi kičme, stalno ležat na dasci, ići u teretane, gladovat radi boljeg izgleda i zdravlja to je nešto za što se izdašno i plaća, pa imamo i klinike za gladovanje..."

Stranica 1 od 3