Sadržaj s oznakom: don Josip Mužić

Na znanstvenom skupu "Znanost ili dogma" koji se ovu nedjelju održao u Zagrebu jedan od govornika bio je prof. don Josip Mužić. U svom predavanju istaknuo je kako je rat koji se danas vodi protiv čovjeka usmjeren na uništavanje obitelji te ubijanje Boga u čovjeku. Cijelo predavanje poslušajte u nastavku:

Ne možemo se pravdati da nismo shvatili šta se događa. Imamo razum za prepoznavati znakove i izvlačiti pouke

U subotu, 5. kolovoza, 2023. godine na blagdan Gospe Snježne, na brdu Malenici iznad Vojkovića, (na mjestu ukazanja) u Župi Roško Polje, prvi put se služila sveta misa. Sv. misu predvodio je don Josip Mužić, a koji je o progonjenim ukazanjima nakon Drugog svjetskog rata imao i ciklus emisija na Radio Mariji (emisija Sjaj istine, četvrte subote u mjesecu u 17.00 h)

Razgovor s prof. dr. sc. don Josipom Mužićem

U podcastu „55 minuta kod Željke Markić“ gostovao je don Josip Mužić. Ovaj profesor moralne teologije i filozofije na katedri Teološkog fakulteta u Splitu stekao je tijekom svog obrazovanja dva doktorata, autor je više knjiga, upravitelj župe sv. Filip Neri.

Tko još drži da maturalno putovanje pomaže u stjecanju znanja i odgoja? U ogromne većine služi za prenošenje mnogočega negativnog.

Poslušajte snažnu propovijed don Josipa Mužića sa korizmene duhovne obnove u župi sv. Josipa u Dugom Ratu u kojoj govori o važnosti prenošenja vjere u obitelji.

Don Josip Mužić u emisiji Oasis in tempore objašnjava kako i zašto se ispovijedati.

  U pokori se lakše oduprijeti napasniku...

"Kažemo da smo vjernici a najčešće živimo kao nevjernici to pokazuje i činjenica da nam je post i odricanje neprihvatljivo, a istodobno trapiti tijelo puno većim pokorama, radi kičme, stalno ležat na dasci, ići u teretane, gladovat radi boljeg izgleda i zdravlja to je nešto za što se izdašno i plaća, pa imamo i klinike za gladovanje..."

U izdanju Glasa Koncila iz tiska je izašla nova knjiga pod nazivom „Zlatna Kraljica – Ukazanja Majke Božje u Roženici” autora dr. Josipa Mužića.

Ova molitva je svjedočanstvo svima koji su se umorili, ravnodušnima i malovjernima da ne budu zaslijepljeni zemaljskom moći i da se ne daju zastrašiti. Da bi bili dostojni svog Otkupitelja, katolici se ne smiju povlačiti i biti zarobljeni strahom. To je od presudne važnosti za njihovo spasenje.

Sol ima različitu primjenu. Koristi se kao začin jelu, koriste se za konzerviranje mesa, za posipanje cesta da bi se zaštitili u prometu. Isto tako, koliko je količinski mala ona ima jednu veliku ulogu u onom što čini.

Svako vrijeme ima svog Antikrista. U našim okvirima možemo ih lako prepoznati. Kako i gdje, poslušajte u dijelu iz jedne od propovijedi don Josipa Mužića

Kao svjedočanstvo nekadašnje plodne vjere na zapadu ostaju još brojne crkve i crkvice koje se sve manje koriste ili su jednostavno zatvorene. Ove sad puste građevine često su proglašene spomenicima kulture i vapiju za materijalnom obnovom

Piše don Josip Mužić:

Poslušajte izvrstan savjet don Josipa Mužića kako (p)ostati pravovjeran

Stranica 1 od 2