Sadržaj s oznakom: Emisija Agape

U emisiji Agape u petak 3. Veljače 2023. gostovao je dr. sc. Vincent John Batarelo, ugledni hrvatski intelektualac, muž, otac i aktivni katolik koji se svim bićem zalaže da Hrvatska ponovno postane katolička zemlja.

U emisiji Agape koja se emitira na Radiopostaji MIR Međugorje u petak 9. prosinca 2022., gostovala su dva katolička muškarca: Goran Rozić i Sven Miler.

U emisiji Agape koja se emitira na Radiopostaji MIR Međugorje gostovala je Milka Rotim, rodom iz Doljana. Udata je, i majka je četvero djece. Sada živi u Čitluku. Majka je fra Stipe Rotima i osoba je koja je proživjela ratne strahote i zarobljeništvo svoga dvoipolgodišnjeg sina.

U emisiji Agape koja se emitira na Radiopostaji MIR Međugorje gost je bio vlč. Antun Štefan.

Šokantno svjedočanstvo don Ante Matešana

U emisiji Agape, urednik ai voditelja fra Maria Knezovića, u petak 23. rujna 2023. gostovao je jedan od najboljih teologa Crkve u Hrvata, a možemo reći i u Europi dr. fra Tomislav Pervan. U emisiji su razgovarajući dotaknuli brojne teme, od kojih izdvajamo samo neke:

U ovoj propovijedi poslušajte zbog čega smo bolesni i zašto čovjek i civilizacija srlja u propast!

Ti si kriva! Ti si taj koji uvijek pokvari moj dan! Dosta mi je više tvojih kritika!

U emisiji Agape koja se emitira na Radiopostaji MIR Međugorje gost je bio Marijan Krajinović, muž, otac, poduzetnik, trajni đakon.

Emisija Agape od petka, 10. lipnja bila je malo drugačija od uobičajenih emisija. 

U emisiji Agape, od petka 3. lipnja, gost voditelju i uredniku emisije fra Mariju Knezoviću bio je Mate Mijić, komunikacijski stručnjak i kolumnist Večernjeg lista i Glasnika Srca Isusova i Marijina.

U emisiji Agape na Radiopostaji Mir Međugorje u petak 27. svibnja 2022. gostovali su bivši nogometaši: GORAN GRANIĆ bivši nogometaš Varteksa i Hajduka, a sada trener u HŠK Posušje, i KRISTIJAN LOPAC bivši nogometaš, a sada menadžer.

Gost emisije AGAPE u petak 6. svibnja bio je vlč. Siniša PAUŠIĆ, koji je od kolovoza 2017. župnik župe sv. Martina u Podravskim Podgajcima. 

Gošća emisije Agape, koju svakog petka uređuje i vodi fra Mario Knezović, bila je ovaj put gospođa MARIJA JURKOVIĆ iz Ljubuškog. Ona je teolog i hagioasistent, članica Zajednice „Molitva i Riječ“.

U zadnjoj emisiji AGAPE, fra Maria Knezovića, gostovao je mons. Želimir Puljić. U ležernom i spontanom razgovoru s urednikom emisije, nadbiskup Želimir otkriva kako je postao biskup!

U emisiji Agape u petak 8. travnja 2022. gostovao je Milan Stančić. Rođen je u Sarajevu 23. 11. 1978. godine. Školovao se za industrijskog mehaničara, vozača instruktora i socijalnog radnika. Jedan je od urednika portala za književnost Doznajemo.com – Knjiga. I autor je dokumentarnog filma Balkanski folklor i anarhizam, te tekstova i muzike benda Lučka Uprava.

Stranica 1 od 16