Sadržaj s oznakom: fra Smiljan Kožul

Kako je Gospa poslala papi krunicu koju je blagoslovila i poljubila u Međugorju?

Sprovodni obredi za pokojnog fra Smiljana Dragana Kožula bit će u petak 6. listopada 2023. u 10:50 na zagrebačkom groblju Mirogoju, a nakon sprovoda u crkvi Uzvišenja Svetoga Križa na Sigetu bit će slavljena sveta Misa, najavljeno je iz Hrvatske franjevačke provincije sv. Ćirila i Metoda.

Fra Smiljan Dragan Kožul preminuo je u ponedjeljak, 2. listopada, u jutarnjim satima u Varaždinu. Ovaj omiljeni svećenik, franjevac Hrvatske franjevačke provincije sv. Ćirila i Metoda, profesor, doktor crkvenih pravnih znanosti, crkveni sudac, karizmatik, egzorcist, osnivač Radio Marije i Pokreta krunice za obraćenje i mir i suradnik Hrvatskog katoličkog radija ostavio je duboki trag u Crkvi u Hrvata i srcima vjernika, piše hkm.hr.

Fra Smiljan Dragan Kožul preminuo je u ponedjeljak, 2. listopada, u jutarnjim satima u Varaždinu. Ovaj omiljeni svećenik, franjevac Hrvatske franjevačke provincije sv. Ćirila i Metoda, profesor, doktor crkvenih pravnih znanosti, crkveni sudac, karizmatik, egzorcist, osnivač Radio Marije i Pokreta krunice za obraćenje i mir i suradnik Hrvatskog katoličkog radija ostavio je duboki trag u Crkvi u Hrvata i srcima vjernika, javlja HKM.

Ima nezaboravnih ozdravljenja na ovim molitvama, poput onoga gospođe iz Slavonskog Broda koja je imala karcinom jezika. Liječnici su joj amputirali pola jezika, ali joj je na molitvi posve zacijelio i mogla je normalno govoriti...

Iz bolnice u Novom Marofu fra Smiljan Kožul uputio je svoj blagoslov i mir od Gospodina.

Na Facebook stranici zamolili su za razumijevanje kao i to da su posjete dozvoljene samo obitelji te da svoju ljubav možemo iskazati molitvom i postom. 

A sada nešto o svetim misama "Za nerođenu djecu".

Objavljeno u Intervju | 3.2.2023.

Ne igrajte se crnom magijom!

Osam godina bavio se egzorcizmom, za što je sada potrebna posebna dozvola, koju u Hrvatskoj, koliko on zna, kaže, nema ni jedan svećenik.

Ovdje je riječ o djeci koja su spontanim pobačajem umrla, zatim o onima kojima je život oduzet zločinom ubojstva u utrobi majke (namjernim pobačajem), te o djeci koja su umrla pri porodu.

Svaki vjernik treba moliti za svoje pokojne.

“Kako prepoznati zamke zloga” bila je tema u jednoj od emisija  “Moru milosrđa”, a gost je franjevac fra Smiljan Kožul, voditelj Pokreta krunice za obraćenje i mir, koji će odgovarati na pitanja gledatelja.

Poznati karizmatik fra Smiljan Dragan Kožul, voditelj Pokreta krunice za obraćenje i mir, pozvao je vjernike na molitvu za Lijepu našu. Počinjemo sutra za blagdan sv. Josipa Radnika, stoji u pozivu fra Smiljana kojeg prenosimo u cijelosti:

O snazi svete krunice govorio je fra Smiljan Kožul, koji se osobno susreo sa svetim Ivanom Pavlom II., te mu predao krunicu koju je blagoslovila Gospa.

Blagoslov patera Smiljana Dragana Kožula.

Duhovna obnova kod Smiljana Dragana Kožula, dvorana Milosrdnog Isusa Siget-Zagreb.

Izjave pape Franje o proglašenju svetim blaženog Alojzija Stepinca pomalo su uznemirile duhove Hrvata koji nisu baš očekivali ovakve izjave Svetog Oca.

Stranica 1 od 2