Sadržaj s oznakom: fra Stipan Klarić

U rubrici pitajte svećenika, koja se emitira na Radiopostaji MIR Međugorje slušatelji su postavili pitanje: Mladi imaju zajedničkog pradjeda i prabaku. Je li dopuštena veza u tom srodstvu?

U rubrici pitajte svećenika, koja se emitira na Radiopostaji MIR Međugorje slušatelji su postavili pitanje: Tko može ispovijedati i tko se može ispovijedati?

U rubrici "pitajte svećenika" koja se emitira na Radiopostaji MIR Međugorje slušatelji su pitali: "Krštenje u slučaju spontanog pobačaja?"

U rubrici pitajte svećenika, koja se emitira na Radiopostaji MIR Međugorje slušatelji su opostavili pitanje: Smiju li se ostaci blagoslovljene hrane davati životinjama? 

U rubrici pitajte svećenika, koja se emitira na Radiopostaji MIR Međugorje slušatelji su postavili pitanje: Posjetiti liječnika ili ne po pitanju neplodnosti ili se prepustiti Božjoj volji?

U rubrici pitajte svećenika, koja se emitira na Radiopostaji MIR Međugorje slušatelji su postavili pitanje:

U rubrici "pitajte svećenika" koja se emitira na Radiopostaji MIR Međugorje ovog tjedna slušatelji su pitali: "Koja je uloga molitvenih zajednica u župi?"

U rubrici "pitajte svećenika" koja se emitira na Radiopostaji MIR Međugorje ovog tjedna slušatelji su pitali:"Smije li kršćanin ići kiropraktičarima, osteopatima te prakticirati reiki i jogu?"

U rubrici pitajte svećenika, koja se emitira na Radiopostaji MIR Međugorje slušatelji su ovog tjedna postavili pitanje: Što znači izraz "Sišao nad pakao"?